Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Advent negyedik hétvégéjén, december 17-én és 18-án várják közös ünnepi hangolódásra a klasszikus zene szerelmeseit próbatermükbe. A BFZ shop legújabb termékeiből, kedvezményes koncertjegyekből, különleges ékszerekből és gyerekkönyvekből is válogathatnak az érdeklődők.
 
Dalszövegekkel üzen neked karácsonyra a Budapest Park

Igazgyöngyök – Dalszövegekkel üzen neked karácsonyra a Budapest Park

Pozitív, szívmelengető, ugyanakkor elgondolkodtató plakátokba ütközhetünk lépten-nyomon decemberben Budapesten. A Budapest Park karácsonyi kampányának középpontjában ugyanis a szeretet áll, de nem a megszokott módon közelítették meg a témát.
 
 
 A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
 
Fotó: Rosta Márk

Jégkirálynő hamarosan elfoglalja trónját a Budapest Parkban

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is szélesre tárja kapuit a Budapest Park Jégvilága. Ennek az ékköve egy korcsolyapálya, ami idén még nagyobb területen helyezkedik el. De nem ez az egyetlen újdonság, amivel a szervezők készülnek.
 
Happy New Yeah! A Cotton Club Singers ABBA átiratai a Kongresszusiban

Happy New Yeah! A Cotton Club Singers ABBA átiratai a Kongresszusiban

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után felélesztette a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t.
 
Visszajön a Deep Purple!

Visszajön a Deep Purple!

"Addig fognak menni, amíg le nem esnek a színpadról" – írtuk 2019-ben, amikor az akkori budapesti koncertjüket harangoztuk be. A turné elnevezése ez volt: "Long Goodbye Tour". Úgy tűnik, ez a búcsú tényleg hosszúra nyúlik, de ennek kivételesen elég sokan örülnek.
 
 
Lehet három fellépővel több? Holnap kezdődik a Budapest Essentials fesztivál

Három fellépővel több, maradhat? Holnap kezdődik a Budapest Essentials fesztivál

Három új fellépő csatlakozott a holnap kezdődő városi fesztivál több helyszínen tartó bulifolyamához ( november 17-19.), a Miller Budapest Essentials-höz, melynek a központja a Tesla Loft lesz. Az érdeklődés nagy, a Néprajzi Múzeumban lévő két eseményre már el is fogytak a jegyek.
 
Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Egy híján 150! – Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Minifesztivállal készül Budapest születésnapjára öt fővárosi mozi, ahol stand-up est, impró színház, filmpremier és koncertek is várják az érdeklődőket november 18-án, pénteken.
 
Fotó: Three Days Grace/FB

A Budapest Parkban forgatták a Three Days Grace legújabb videóklipjét

A többszörös platinalemezes Three Days Grace hetedik, ”Explosions” című albumának bemutató turnéja során szeptember 30-án hazánkban is fellépett, a Budapest Parkban. A koncert sikerét mi sem tükrözi jobban, mint hogy legújabb klipjüket, ”I Am The Weapon” című dalukhoz, teljes...
 
Fotó: BPES

Érkezik a beatbox királya – jön, jön, jön a Budapest Essentials fesztivál!

A BPES november 17. és 19. között olyan előadókat hoz a főváros különleges helyszíneire, mint Beardyman, Saro, Yubik, Greg Wilson és Youngr – ez utóbbi előadó először lép fel Magyarországon.
 
Fotó: Kiss Laura Kata

Hogyan rombolta le a Bohemian Betyars az öltözőt? A Backstage immáron egy nyitott könyv

Ami a backstage-ben történik, az a backstage-ben is marad... – tartja a mondás. Kivétel ez alól, ha valaki könyvet ad ki róla: "Történetek a Backstage-ből" címmel megjelent a Budapest Park kulisszák mögé kalauzoló jubileumi kiadványa.
 
Fotó: A zene éjszakája/FB (2019.)

Nyolc budapesti helyszínen huszonhat minikoncert: jön A zene éjszakája

Bárokban és kávézókban adnak ingyenes minikoncertet a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kamaraformációi és Fischer Annie-ösztöndíjas ifjú tehetségek november 17-én, A zene éjszakáján.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek