A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz

A Campus lesz idén az ország első nagy fesztiválja

„Mint mindenki, mi is nehéz időszakon vagyunk túl, éppen ezért egy olyan fesztivált szeretnénk szervezni, amely erőt és igazi kikapcsolódást ad a nehéz helyzet után" – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.
 
Campus: idén újra fesztiválozunk!

Campus: idén újra fesztiválozunk!

A Campus szervezői csapata hónapok óta azon dolgozik, hogy nyáron újra élettel töltsék meg a debreceni Nagyerdőt.​​​​​​ Egészen a mai napig nem volt bizonyos, hogy a befektetett munka megtérül...
 
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Campus Fesztivál

A Campus Fesztivál osztódással éli túl ezt a hardcore nyarat

És újra, és újra, és újra... Úgyis tudjátok már a szokásos szöveget. Campus Fesztivál törölve. Azonban...!!!
 
Campus Fesztivál

A Campus Fesztivál döntött

Teljes a bizonytalanság a járvány végével kapcsolatban, noha a fesztiválok kis százaléka közölt bármi konkrétumot is, a többségük várakozik... A júliusi Campus Fesztivál szervezőinek fejében most fordult meg a gondolat, hogy inkább kihagyják az idei szezont.
 
Fotók: Rockstar Photography

Több mint százezren buliztak Debrecenben – a Tankcsapdával értek a csúcsra

Vasárnap véget ért a 12. Campus Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén 114 ezren látogattak el.
 
 
Fotó: Campus Fesztivál

Félezer program, több mint ezer zenész: egy hét múlva Campus Fesztivál

Csaknem félezer program várja július 17-től négy napon át az érdeklődőket a debreceni Campus Fesztiválon: 248 zenei formációban több mint ezer zenész és mintegy 200 egyéb program kínál kikapcsolódási lehetőséget a Nagyerdőben.
 
A Campus ismét komoly elismerést kapott

A Campus ismét komoly elismerést kapott

2017 után immár második alkalommal választotta be az európai fesztiválokat minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legrangosabb fesztiválok sorába a Campust.
 
Fotó: spin.com

Csajoztak, ittak és beszólogattak minden sztárnak: Limp Bizkit

A karácsony előtti véghajrában a Campus Fesztivál is bedobott a közösbe egy jövő évi sztárfellépőt. Az már biztos, hogy július 20-án este nem fogunk unatkozni Debrecenben, hisz érkezik a Limp Bizkit!
 
Fotó: Akon/Twitter

Akon lesz a Campus Fesztivál sztárfellépője

Igen sokat kellett várni a 2018-as Campus Fesztivál fellépőinek listájára, de végre lehullt a lepel. Összesen négy külföldi látogató és megannyi magyar kedvenc lesz látható és hallható a Nagyerdőben.
 
A 160 ezerből több mint százezren Debrecenben voltak

Tudjuk, mit csináltatok 170 ezren a hétvégén!

Vasárnap hajnalban véget ért a 10. Campus Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 105 ezer látogatót vonzott Debrecenbe. Az ország másik felén közel hatvanezren látogattak el a Művészetek Völgyébe az első három nap alatt. A Balatonnál pedig egy új, kerek egy napig tartó...
 
Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek