Marie emlékére: eddig kiadatlan dalt jelentetett meg a Roxette másik fele

Hiányzol, Marie! Eddig kiadatlan dalt jelentetett meg a Roxette másik fele

Let Your Heart Dance With Me címmel egy eddig kiadatlan dalt tett közzé pénteken a Roxette. A világhírű svéd popduó énekesnője, Marie Fredriksson tavaly decemberben hunyt el rákban.
 
Psy, a leghíresebb K-pop-sztár

K-pop cover dance órák is lesznek a Frankel Leó utcában

Európa legnagyobb koreai kulturális központja nyílt meg a héten Budapesten, a Frankel Leó utcában.
 
 
Az Aqua először hozza a Barbie Girlt Magyarországra

Az Aqua először hozza el a Barbie Girlt Magyarországra

Időutazással zárják a nyarat Győrben: a kilencvenes évek külföldi és hazai popzenekarait összefogó Total Dance Festival látványos showműsorával búcsúztatják a nyári fesztiválsorozatot augusztus 24-én.
 
Szerdán itt a Dead Can Dance!

Szerdán itt a Dead Can Dance!

Hét év után ismét Dead Can Dance-koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A világzene egyik kultikus csapata szerdán lép fel a fővárosban.
 
Apropó: hiányzik a Hegyalja Fesztivál...

Alexandrov, Lord of the Dance, Bonnie Tyler – felizzik a Tokaj Fesztiválkatlan

Ötödik, jubileumi szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, ami 3 az egyben: magába foglalja a Fesztiválkatlan Nagyszínpadát, a Teátrumot és a Paulay Ede Színházat.
 
Fotó: Bandaloop/FB

Falon táncolók: hat nem mindennapi videó a BANDALOOP-ról

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében 2019-ben ismét Magyarországra érkezik a legendás csapat, akik készítettek már koreográfiát felhőkarcolók üvegablakaira, s több száz méteres sziklafalakon is táncra perdültek már.
 
 
Kozsó visszavág!

Kozsó visszavág!

Dacára a navos és más, nem annyira kellemes híreknek, a Szomorú szamuráj nem adja fel: hosszú hallgatás után jubileumi albummal tért vissza az Ámokfutók.
 
Svájci kecskepásztorok, új-zélandi méhkasok: Budapestre jön a Dead Can Dance!

Svájci kecskepásztorok, új-zélandi méhkasok: Budapestre jön a Dead Can Dance!

A Celebration – Life & Works 1980 -2019 című turnéjának keretén belül 2019. június 26-án Budapesten ad koncertet a Dead Can Dance.
 
Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

5 nap alatt 150.000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
 
Fotó: VOLT Fesztivál

Már csak Kozsó hiányzott a VOLT-ról

Úgy tűnik, nem tudunk elszakadni a 90-es évektől zenei fronton, és ezt a megállapítást erősíti a Volt Fesztivál új bejelentése is, miszerint idén egy egész napot szentelnek egykori kedvenceinknek. Június 30-án élőben szólnak majd a korszak meghatározó slágerei, legyen az hazai, vagy...
 
Dance Theatre of Harlem

Különleges táncszínházi előadás érkezik a Müpába

Először lép fel Magyarországon a 20. század úttörőjének számító balett-társulat, a Dance Theatre of Harlem. Az amerikai táncegyüttes európai turnéjának részeként érkezik a Müpába, ahol november 23-24-én két különböző tematikájú esttel is megörvendezteti a hazai...
 
Koncert lesz a Szecskában!

Koncert lesz a Szecskában!

A Magyar Fürdőszövetség több mint 30 tagja vesz részt a Magyar fürdőkultúra napján, amelyet már öt éve minden évben október második szombatján, az idén október 14-én tartanak.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek