Fotó: Holi Color Party/FB

Megtöltik a festékágyúkat: Holi Color Party Vásárhelyen

Ez idáig elég volt kimenni a Szigetre augusztusban, ha az ember egy kis szeletet magához akart ragadni a Holy Partyk világából, bár évről évre nehezebb volt színes porhoz jutni... Most Csongrádig kell vagy lehet elmenni érte.
 
Strand 2020

Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek...
 
 
Kezdődik a minifesztivál Balatonfürden: nyit a SunCity Cabrio

Kezdődik a minifesztivál Balatonfürden: nyit a SunCity Cabrio

A medencéről jut eszünkbe: épp ma reggel olvastuk az Indexen, hogy egy ottawai pasi meg akart mártózni a saját medencéjében, de már foglalt volt: egy jávorszarvas ejtőzött benne... Azt mondja, mármint az ember, nem a szarvas,hogy 40 éve van meg nekik ez a ház, de eddig ez a legjobb dolog,...
 
Swing a la Django

Lakótelepi koncertsorozatot indít a Swing a la Django Újpesten

Zajlik a kulturális élet Újpesten. Az ingyenes autósmozi után most ingyenes koncertekkel kedveskednek a helyi lakosoknak, amihez a szerencséseknek még csak ki se kell mozdulniuk otthonról.
 
Nyit a siófoki Plázs

Nyit a siófoki Plázs

A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand – ezzel együtt a Plázs is.
 
 Fotó: Emre Kuzu (Pexels)

A Maradj Otthon! után jön a maradj talpon

Az ősztől újrainduló programok lebonyolításához szükséges pályázatok mielőbbi kiírását és elbírálását kéri többek között a Magyar Zenei Tanács annak érdekében, hogy a zenei élet valamennyi területe talpon maradhasson.
 
 
Beach Fesztivál

Elmarad a Beach Fesztivál

Ha azt gondoltátok, hogy kifogytunk a még nem nyilatkozó nyári fesztiválokból, tévedtetek! A mai "áldozat" a balatonfűzfői Beach Fesztivál.
 
Elevenedés

A tavasz idén online Elevenedik meg

Minden évben két alkalommal, tavasszal és ősszel a XI. kerületi Bartók Béla út több napos kulturális és gasztro-eseménytárrá változik, ami a helyzetre való tekintettel ezúttal az online térbe költözik.
 
Fotó: Do The Bay

Kis színes: colorfesztiválok augusztusban országszerte

Kicsit már unjuk a karanténos koncerteket, úgyhogy körbenéztünk mivel tudnánk egy cseppet megszínesíteni a mindennapjaitokat. Találtunk is 3 eseményt a témában, aminek még van esélye a megrendezésre idén.
 
Ötmillió forintot gyűjtöttek összea magyar dj-k!

Ötmillió forintot gyűjtöttek össze a magyar dj-k!

Ötmillió forintot gyűjtött össze tizenkét hazai élvonalbeli dj a zeneipar bevétel nélkül maradt háttéremberei számára. A pénzhez a Fábián Juli Alapítványon keresztül juthatnak hozzá a rászorulók.
 
Nem tudtuk, mi hiányzik, ez: Maradj Otthon Mulatni!

Nem tudtuk, mi hiányzik, ez: Maradj Otthon Mulatni!

Virtuális mulatós majális szerveződik a Facebook-on 2020. május 1-én 14 órától. A 9 előadó élőben jelentkezik be fél-fél órára.
 
Fotó: Lofti Begi/FB

12 dj jelentkezik be szombaton a gödöllői kastély udvaráról

Élvonalbeli dj-k játszanak online szombaton a Gödöllői Királyi Kastély díszudvaráról jótékony céllal. Az esemény a tizenkét dj közösségi oldalán követhető, a szervezők a zenei szakma bevétel nélkül maradt dolgozói számára gyűjtenek pénzt.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek