Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Idén már 19. alkalommal rendezik meg a savanyúság-imádók mekkájának is nevezhető Vecsési Káposztafesztet. A szeptember 21-én és 22-én elcsíphető rendezvényen a finomságok mellett olyan előadókkal is találkozhatunk, mint a Magna Cum Laude, vagy a Korda házaspár.
 
Villányi Vörösbor Fesztivál

A borkirálynő és a borkirály vezeti az ország legvidámabb szüreti felvonulását

Alig egy hónap múlva ismét megnyitja kapuit a nagy múltú Villányi Vörösbor Fesztivál, amely idén 32. alkalommal, 2019. október 4-6. között várja a bor fővárosába a bor-, a gasztro-kultúra, a hagyományőrzés és a művészetek iránt érdeklődő vendégeket.
 
 
Sztárparádé a Városligetben

Mulatási a Városligetben

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)
 
TiszaFeszt

A Holt-Tisza partja nagyon is él: TiszaFeszt 2019

Bács-Kiskun megye és a régió egyik legnagyobb szabadtéri zenei és kulturális fesztiválja a TiszaFeszt idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 16-17-én Lakiteleken, ahol a legkülönbözőbb Dj-k mellett színpadra lép az idei X-Faktor győztes USNK és a Follow the Flow csapata is.
 
Fotó: Wasser Facebook

Lendületes zenék, Duna-parti hangulat – és sör

Már nem csak a Római partot érdemes becélozni, ha hangulatos esti programot keresünk, ugyanis az újpesti oldalon idén már három vendéglátói egység várja a szomjazókat. Ráadásul a Wasserban szerdánként menő dj-k pörgetik a korongokat.
 
Peace

Reagált DJ Snake Lotfi Begi bocsánatkérésére

Az úgy kezdődött, hogy DJ Snake – meg Sean Paul, de ez most nem számít – lemondta a Soundos fellépését. Itt kellett volna elengedni a sztorit, és akkor nem lett volna baj, de Lotfi Begi küldött neki egy alapjában véve kedves üzenetet. Majd magára hagyta a telefonját... És elszabadult...
 
 
Színművészetire vagy jogra járt volna, mégis fizika szakon kötött ki: DJ Dominique

Színművészetire vagy jogra járt volna, mégis fizika szakon kötött ki: DJ Dominique

Elkészült a Spotlight legújabb része, ezúttal pedig Dj Dominique mesél szakmáról és magánéletről.
 
Fotó: Femina.hu

Császár Előd újra a rádióban - Helyet kapott a Sláger FM csapatában

Nagy port kavart az egykoron szép reményekkel induló popsztár rádiós visszatérése a kommentelők közt, mivel az emberek jelentős része a mai napig nem bocsátotta meg neki, hogy 1998-as halálos közúti balesetet okozó ügyében csupán felfüggesztett büntetéssel távozott a bíróságról.
 
Bulizz nappal!

Bulizz nappal – és szódával!

Idén is jelentkezik az Akvárium Klub nappali bulisorozata, a Sun & Soda.
 
Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Június 4-én és 5-én első alkalommal kerül megrendezésre a belváros szívében a Gozsdu Jazz Fesztivál, ahol olyan neves előadókkal találkozhatunk, mint Malek Andrea, Szőke Nikoletta vagy a Swing á la Django. Ráadásul ingyenes!
 
Meghalt a férfi, akit tavaly a harmadik legismertebb DJ-nek választottak

Meghalt a férfi, akit tavaly a harmadik legismertebb DJ-nek választottak

Adam Sky, akit tavaly Ázsiában a harmadik legismertebb DJ-nek választottak, meghalt tegnap Balin, miután segíteni akart barátján, de átrohant egy üvegajtón – adta hírül lapértesülésekre hivatkozva az Index.
 
Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Hazai blues-rock legendák és friss YouTube kedvencek a FEZEN fesztivál újabb programcsomagjában, ahol Hobo és Deák Bill Gyula újra egy színpadon szórakoztatja majd a közönséget.
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek