A Pacekos banda születése

A Pacekos banda születése

Az AZVLM, a Bagázs Közhasznú Egyesület és ismert magyar zenészek önkéntes munkájának köszönhetően elindult az első kisebbségi zeneoktatás Dányban. A workshopokon készült dallamokat és szövegeket, a zenészek segítségével feldolgozták, és egy albumon keresztül bárki...
 
Döntött a Facebook: nem mutatja meg többé, kinek hány követője van

Döntött a Facebook: nem mutatja meg többé, kinek hány lájkja van

A Közösségi kalandozások értesülése szerint a Facebook nem mutatja többé a lájkolók számát, a követőkre koncentrálnak.
 
 
Fotó: Radovan Zierik (Pexels)

Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Kaukázus – megvannak A DAL 2021 versenyzői

Kialakult A Dal 2021 mezőnye: a több mint 400 produkcióból negyvenet fog látni a közönség a január 30-án induló dalválasztó show-ban.
 
Bazinagy szülinapi buli lesz Londonban

Bazi nagy szülinapi koncert lesz Londonban

Jövőre ünneplik a londoni Royal Albert Hall 150. évfordulóját. A március 29-i születésnapi koncerten számos híresség, köztük Eric Clapton, Patti Smith és Matthew Bourne is fellép.
 
A fotó Robi Dalszerzők-napi videójából van (FB)

Most ez a hiperkarma hivatalos oldala – a másik kettőt lenyúlták

A Blikk vette észre, hogy Bérczesi Robit kizárták a saját oldaláról, így kénytelen volt másikat indítani zenekara számára. Hogy nem ez az első alkalom,a rra a posztok alatt olvasható hozzászólásokból következtetünk.
 
A Várkert Bazár is élőzni fog

A Várkert Bazár is élőzni fog

A Várkert Stream szolgáltatása mellett a programokat a helyszínen, a Várkert Bazárban is élvezhetik a látogatók, olyan előadásokat például, mint az ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) sorozat, Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje, valamint a kedvelt irodalmi produkció, az Aposztróf Est...
 
 
A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie tizedik része Debrecent mutatja be a Tankcsapda dalán keresztül.
 
Fotó: Hangfoglaló

A nagy magyar turnébusz-helyzet

És ez nem vicc: tényleg a magyarországi zenekarok turnébuszairól indít kutatást a Hangfoglaló.
 
Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted

Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted...

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban egy DojaCat-tel közösen létrehozott trackkel tér vissza.
 
Megható, egy eltűnt cintányér-szettel kapcsolatban történik a Facebookon

Megható, ami egy eltűnt cintányér-szettel kapcsolatban történik a Facebookon

Jár körbe az üzenőfalakon egy felhívás: a zenész lánya keresi édesapja cinszettjét, amit egy koncert után valaki nemtelen egyszerűséggel lenyúlt a pakolásiban.
 
Októbertől nem tudunk élőben bejelentkezni a koncertekről

Bocs, de októbertől már nem tudunk élőben bejelentkezni a koncertekről

Egészen őszinték leszünk: a sokadik cikket olvassuk a témában, és nem lett tisztább a kép, ami biztos, októbertől bekeményít a Facebook a zenei tartalmak megosztásával kapcsolatban.
 
Decemberig tart az ingyenes koncertfolyam  – jön a márciusban elhalasztott Bach fesztivál

Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat

Azt nem tudjuk, mennyire volt jó döntés éppen most nekivágni a komolyzenei koncertek sorának, bízzunk abban, hogy a vírushelyzet nem romlik tovább – és tartsuk szárazon a maszkokat.
 
Csak ő...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Akikre maga Mick Fleetwood is áldását adta

A Rumours of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar – maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, ez azért jelent valamit –, amely 2024. szeptember 21-én ad koncertet az Erkel Színházban.

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!
Új koncertek