Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Optimista hozzáállást tükröz, ami a vírushelyzetet illeti: a Debreceni Egyetem idén is megrendezi különleges tanévnyitó stadionshow-ját: a tervek szerint szeptember 16-án ismét megtöltik a húszezres Nagyerdei Stadiont.
 
 
Fotó: Electric Catle/FB

Twenty One Pilots, The Chemical Brothers, Placebo – elmarad az Electric Castle fesztivál

A nyári fesztiválokat és az azokat érintő változásokat követő cikkünkben kevés nyitott kérdés maradt: az egyik ezek közül az Electric Castle volt, de immáron ez is bezáródott.
 
Autósmozi

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
Nem marad el, csak átalakul a virágkarnevál Debrecenben

Karnevál nélküli virágkarnevál lesz Debrecenben

Az idén is megrendezik Debrecenben a virágkarnevált augusztus 20-án, csak másképpen, mint az elmúlt fél évszázadban – tájékoztatott a város kulturális alpolgármestere, Puskás István.
 
 
Már van #koncertremennék-keret is a Facebookon

Már van #koncertremennénk keret is a Facebookon

Először volt a #zenélnénk keret, amely a Music Hungary Szövetség kezdeményezéséhez kapcsolódik, s amelyről a csatolt cikkünkben írtunk (alul), most már van #koncertemennék és #koncertremennénk keret is.
 
Rich List: holtverseny alakult ki a leggazdagabb brit zenészek között

Rich List: holtverseny alakult ki a leggazdagabb brit zenészek között

Sir Paul McCartney és régi vetélytársa, a korábbi örök második Lord Andrew Lloyd Webber áll holtversenyben a leggazdagabb brit zenészek és zeneszerzők idei listájának élén.
 
#támogasdakultúrát – Légy a kultúra védangyala!

#támogasdakultúrát – Légy a kultúra védangyala!

Az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány nagyszabású gyűjtésbe kezdett, mellyel azokat a művészeket és alkotó közösségeket szeretnék támogatni, akik a nehéz helyzetben is tesznek értünk: élő közvetítéseket tartanak, felolvasásokkal színesítik az irodalom órákat,...
 
Fotó: Stuttgarter Zeitung

Telt házasak a stuttgarti reptérre szervezett koncertek

Tényleg megszervezték a világ legkisebb koncertjeit... Az egynézős bulik már telt házasak a Kreatív.hu cikke szerint!
 
A turné, amelynek tényleg K.O. lett a vége :(

Ganxstáék fizetős Facebook-csoporttal védekeznének a redvás vírus ellen

A márciusban elrendelt koncertstop hideg zuhanyként érte a zenészeket. Már épp kezdtek volna felengedni, amikor jött a másik, az augusztus 15-ig érvényes korlátozás. A Kartell arra jutott, hogy fizetős rajongói csoportot hoznak létre, ami nem üres ígérgetés: posztjuk szerint...
 
Csodarobot

Klubkoncert-helyszínek, figyelem: jön a vírusölő csodarobot!

Lehet, hogy megvan a koncerttermek vírusmentesítésének csodafegyvere? A japánok megint beelőzték a világot, és saját készítésű robotjuk, úgy tűnik, működőképes. S bár tudjuk, hogy a gyakorlati alkalmazása a szempontunkból több kérdést is felvet, azért eljátszottunk a gondolattal.
 
A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul...

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Viva La Rock! Pünkösdvasárnap Budapesten koncertezik Marco Mendoza

Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Ted Nugent, Bill Ward, Journey – csak néhány jól csengő név a változatos, 1989 óta tartó karrierből. Marco Mendoza nevével egészen biztosan találkoztak már a rock és a hard rock műfajok hazai kedvelői. Szeret visszajárni hazánkba, szólóban már kilencedik alkalommal tér vissza...

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó kategóriában is várták a pályaműveket.
Új koncertek