Fotó: Örvényesvölgy Fesztivál

Van mááásik: Matteo Bocelli is Magyarországra jön

Egy napra két Bocelli is jut: reggel közöltük, hogy az édesapa duplázik az MVM Dome-ban (cikk alant), most azt a hírt kaptuk, hogy Andrea Bocelli fia, Matteo első koncertjét adja Magyarországon: a zalai Örvényesvölgy Fesztiválon.
 
Andrea Bocelli duplázik az MVM Dome-ban

Andrea Bocelli duplázik az MVM Dome-ban

Az eredeti tervek szerint az olasz tenor 2024. november 24-én, egyetlen estén lépett volna fel fel az MVM Dome-ban. A jegyek azonban olyan gyorsan elfogytak, hogy Andrea Bocelli még egy napot Budapesten tölt, és másnap, 24-én is ad egy koncertet.
 
 
Budapestre jön az énekes, aki egymaga elénekli a Szépség és a Szörnyeteg duettjét

Budapestre jön az énekes, aki egymaga elénekli a Szépség és a Szörnyeteg duettjét

A mélyen hangzó baritontól, a mezzoszoprán magasságig emelkedik a filippínó világsztár, Marcelito Pomoy hangterjedelme, egyedülálló, a poptól az operáig számos műfajt felölelő, kettős hangú éneklési stílusa a szegénységből emelte őt a világ nagy koncerttermeibe. Május 24-én a...
 
Phil Collins: Mindhalálig – Az életrajz

Phil Collins: Mindhalálig – Az életrajz

A Genesis bohócának őszinte, csuda érdekes, önmaga felé is bevállalós, beszólogatós emlékeinek csokra imm,árin nyolc, a búcsúturné így nincs benne.
 
Dalköltő képzés indul az ELTE-n – Kollár-Klemencz László kezdeményezésére

Dalköltő képzés indul az ELTE-n – Kollár-Klemencz László az ötletgazda

Dalköltő képzés indul a 2024/2025-ös tanévtől az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Az ötlettel Kollár-Klemencz László író, zenész, dalköltő kereste meg az egyetemet.
 
A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

Mint korábban megírtuk (linka cikk végén), mi már nagyon várjuk a májust. Többek között a Budapest Garden Party miatt, a névsor azonban csak most lett teljes: a minifesztivál egyik fő fellépője a Margaret Island lesz.
 
 
Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

A Palo Canto eredendően budapesti, de multikulturális elemekből építkező fúziós techno formáció és producer duó: Tóth Bertalan (Cloud 9+)  és Kedves Péter (Belau) új projektje – mintha csak a szent palo santo fa füstjét lélegeznék be lüktető beatek formájában.
 
Velencei Karnevál a hétvégén – Magyarországon

Velencei Karnevál a hétvégén – Magyarországon

Immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Velencei Karnevált – a mi Velencénken, a Hauszmann Alajos Művelődési Ház otthonául szolgáló kastélynál február 10-én, 14 órától.
 
FOrrás: Bakalika Velika/FB

Nem tudsz hangszert készíteni egy több ezer éves ezüstfenyő rönkjéből... Na, fogd meg a söröm!

Az úgy kezdődött, hogy még tavaly a nyugat-szlovéniai Tolmin járás egyik kis falujában, Cadrgban a 15 mesterséges tó egyikét takarították a munkások, amikor egy három méter hosszú, 40-80 centiméter átmérőjű rönkre bukkantak...
 
Éjszakai séták indulnak a 90-es évek ikonikus budapesti helyeire

Éjszakai séták indulnak a 90-es évek ikonikus budapesti helyeire

A kilencvenes évek budapesti underground életének ikonikus helyeire kalauzolja az érdeklődőket két hétvégén át egy szervezett éjszakai városi séta.
 
Namaste: ismét Budapesten lép fel Deva Premal és Miten

Namaste: ismét Budapesten lép fel Deva Premal és Miten

Ismét Budapesten koncerteznek a mantrazene talán legismertebb képviselői – legutóbb 2019-ben koncertezett nálunk a zenész házaspár, a cikk végén olvashatjátok a beszámolónkat róla.
 
Fotó: James Lavelle/FB

A legendás UNKLE alapítója behajózik Budapestre

James Lavelle az elektronikus és alternatív zenei színterek formálásában kiemelkedő szerepet játszó brit zenész, producer, DJ, az UNKLE zenei projekt alapítója és kreatív motorja, és a londoni Fabric állandó rezidens DJ-je február 17-én érkezik a Hajóra.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek