Mesés helyszínen indul a FAB Winterfest

Mesés helyszínen indul a FAB Winterfest

A Kelemen Barnabás és Kokas Katalin vezette programsorozat kilencéves történetében idén először kerül sor téli fesztiválra: február 2-4. között Lillafüreden mesés környezetben vár mindenkit a Fesztivál Akadémia Budapest (FAB) Winterfest.
 
Redbreast Wilson elhozza a télbe Santa Fe napsütését

Redbreast Wilson elhozza a télbe Santa Fe napsütését

Redbreast Wilson énekes-dalszerző a tavalyi Budapest-Nashville-koprodukcióban készült lemeze, a Tradin' Your Love után újra összetrombitálta magyar és amerikai csapatát egy vadonatúj single erejéig.
 
 
Fotó: SZIN

Megérkeztek SZIN 2024 első fecskéi

A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola SZIN-t jövőre augusztus 28-31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza-partján.
 
A fotó illusztráció

Momiji kotóval a szegedi füvészkertben

A hagyományos japán ünnep, a momiji alkalmából várják a látogatókat a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjébe szombaton.
 
Sima Cica Flow – macskás klip Beton.Hofitól és Hundred Sinstől

Sima Cica Flow – macskás klip Beton.Hofitól és Hundred Sinstől

Megjelent a Cicaverzum betétdalának videóklipje, a Sima Cica Flow. A Miki357 által társendezett klip a bizonyíték arra, hogy a rap világa nem ismer stílus- és fajhatárokat. A filmből kimaradt videóklipben pedig kiderül, hogy jutott el Sima Cica a sikátorból a hírnévbe...
 
Fotó: Koncz Zsuzsa/FB

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze...
 
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Ed Sheeran a Puskás Arénában!

2024-ben Ázsiában és Európában koncertezik Ed Sheeran a rekordokat döntögető „+ - = ÷ x” Matemathics Tours produkciójával, melynek keretén belül 2024. július 20-án a Puskás Arénában fog fellépni.
 
Fotó: Stefan Rajhl

Megvan az Upbeat Best New Talent díj nyertese

Két magyar is szerepelt a kiválasztott tíz előadó között, a szakmai zsűri csaknem száz produkció közül választotta ki a legjobbakat. A legeslegjobb azonban idén egy észak-macedón énekesnő lett: Zarina Prvasevda az Upbeat Best New Talent díj 2023-as nyertese.
 
Fotó: Koncz Zsuzsa/FB

Koncz Zsuzsa: Jelbeszéd – 50 évvel később

Koncz Zsuzsa folytatásdallal és teljes újrahangszereléssel ünnepli a Jelbeszéd című lemez 50 éves jubileumát. A felújított anyagra két régi dal eddig kiadatlan változata, valamint egy vadonatúj felvétel, a Jelbeszéd 2.0 is rákerült.
 
Fotók: Shelter Amsterdam/FB

Nincs telefonnyomkodás az amszterdami Shelter Clubban

Jövő héten felbolydul a holland főváros, hogy helyszínt adjon kedvenc elektronikus zenei fesztiválunknak, az Amsterdam Dance Eventnek (ADE). Tavaly a számos remek helyszín közül a Shelter klub volt ránk az egyik legnagyobb hatással. Interjú Charro-Nathan Tanamallal, az Shelter Amsterdam...
 
Fotó: Péter Bence/FB

Péter Bence nyitja majd a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

Három musicallel és egy rendhagyó koncerttel várja a nézőket a Dóm téren következő évadában a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az évad nyitányaként egy különleges koncertet hallhat a közönség, Péter Bence mára világhírűvé vált zeneszerző, zongoraművész és a Szegedi...
 
A díjakat nem én szoktam kapni, hanem Magdi...

A díjakat nem én szoktam kapni, hanem Magdi – először részesült zenei menedzser ilyen elismerésben

Állami díjjal ismerték el Rúzsa Magdi menedzserének munkáját – adta hírül a Márkamonitor.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek