Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.

Ezt is Veszprémből hoztuk :)
Készen áll már a híd – piknikkel egybekötve adják át ma a Lánchidat

Készen áll már a híd – piknikkel egybekötve adják át ma a Lánchidat

A Lánchíd-piknik pénteken 18 órakor kezdődik és éjfélig tart a Fővárosi Önkormányzat és a BKK szervezésében, ismeretterjesztő programokkal, utcazenészekkel, étellel és itallal, fényoroszlánokkal várja az érdeklődőket, sötétedés után pedig különleges, alkalomhoz illő...
 
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

Koncertek is lesznek az állatkertben Szent Iván éjjelén

Koncertekkel, fényfestéssel, látványos produkciókkal, tűzzsonglőrökkel, a csillagos ég csodáival, valamint sok más érdekességgel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert Szent Iván éjjelén, péntek este a közönséget.
 
 
 Tűzugrás is lesz az Állatkert Szent Iván-éji programjai között

Tűzugrás és koncert is lesz az Állatkert Szent Iván-éji programjai között

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi vetítés, állatos program, fényfestés, táncház és tűzugrás is lesz.
 
A Festetics Palota Tükörterme (festetics.hu)

Idén is lesznek palotakoncertek!

Ötödik alkalommal szervezi meg a a Magyar Kamarazenekar a Fővárosi Palotakoncertek programsorozatot. A nyitóhangversenyt ezúttal a Festetics Palota gyönyörű Tükörtermében tartja az Együttes – az ünnepélyes esemény egyben a Magyar Kamarazenekar 10. születésnapi koncertje is.
 
A Hősök megért téged

A Hősök együttérez veled

A rap formáció új kislemezzel, három vadonatúj dallal lepte meg a rajongókat. Az Átérzem címadó dalhoz videó is készült
 
A fotó illusztráció

Szent Iván-éj az Állatkertben

Június 25-én, a Szent Iván-éjhez kapcsolódó programokkal, többek között zenével, tánccal, fényfestéssel, táncműsorral és tűzzsonglőr bemutatóval várják a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
 
 
Fotó: Hobo – Circus Hungaricus

Hobo, Roy és Ádám, LGT-tribute: bazi nagy szabadtéri bulival nyit a Fővárosi Nagycirkusz

Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án, vasárnap a Városligetben. A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren megvalósuló ültetett, szabadtéri, ingyenes családi rendezvényen 18 órától 21 óráig Cirkuszi gálaműsort láthat a közönség
 
Hétvégenként miénk lesz itt a rakpart!

Hétvégenként miénk itt a tér – vagyis a rakpart!

Nem mintha ott nőttünk volna fel, de akkor is miénk lesz ott a tér, mert a beruházások megkezdéséig a főváros a hétvégéken újra megnyitja a gyalogosok és a kerékpárosok számára a rakpartot a Margit híd és a Közraktár utca között.
 
40 év után megszűnik a klasszik Tavaszi fesztivál

40 év után megszűnik a klasszik Budapesti Tavaszi Fesztivál

A kormány nem újítja meg a fesztivál megrendezését célzó korábbi szerződését a fővárosi önkormányzattal. Magyarázat egyelőre nincs. A Népszava cikkéből idézünk.
 
Fotó: Fonó Budai Zeneház

Boldog szülinapot, Fonó!

A nyári szabadtéri Teraszkoncertek után az idén 25 éves Fonó egy különleges jubileumi válogatással indítja útjára az évadot: a Fonó25 Folkfőváros szeptember 16-19. között egyfajta mixe lesz a zeneház több kedvelt sorozatának.
 
Fotók: Fővárosi Nagycirkusz

Kicirkuszolták magukat: megvannak a Kötéltánc című dalpályázat nyertesei

Tegnap este hét órától zajlott a Fővárosi Nagycirkuszban Kiss Orsi KISÓ vezetésével a nemzeti előadó-művészeti intézmény Kötéltánc elnevezésű dalpályázatának élő koncert-döntője. Az artistaprodukciókkal fűszerezett est végén kiosztásra kerültek a nívós szakmai zsűri és...
 
Megvan a legjobb 10 cirkuszos dal – lehet szavazni!

Megvan a legjobb 10 cirkuszos dal – lehet szavazni!

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Kötéltánc elnevezéssel dalpályázatot hirdetett a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ. Az ötvenkilenc szerzőtől a legkülönbözőbb zenei stílusokban beérkezett pályaművek közül a Fővárosi Nagycirkusz szakmai zsűrije tíz dalt juttatott egyenes ágon a...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek