Fotó: Berecz Valter (24.hu)

Így lett Presser Gábornak saját kuckója a Vígszínházban

A Szimpatika Magazin készített interjút a zenésszel, akiről mindenki tudja azt is, hogy 1978 óta a Vígszínház zenei vezetője, sőt, sokan azt is tudják, hogy ott egy padlásszobában dolgozik. Na de hogy került oda?
 
Fotó: yahoo.com

Michael Jackson lánya kiadott egy kislemezt

Paris Jackson – saját bevallása szerint – 13 éves kora óta ír dalokat, a The Soundflowers formációt párjával, Gabriel Glenn-nel alkotják, első megmutatkozásuk ez az ötdalos lemez.
 
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
Hangosan énekelnek: egyveleggel köszönti Kovács Katit a Fonogram Respect Team

Hangosan énekelnek: egyveleggel köszönti Kovács Katit a Fonogram Respect Team

Az eredetileg színpadra tervezett közös zenélés résztvevői úgy gondolták, hogy a megfelelő tiszteletnyilvánítás nem maradhat el, ezért most egy videóban szólaltatják meg a művésznő meghatározó dalait abból az alkalomból, hogy idén Kovács Kati kapta a Fonogram-életműdíjat.
 
Színészek, zenészek videóban köszöntik Presser Gábort

Színészlegendák köszöntik a zenészlegendát: Presser Gábor 72

Születésnapja alkalmából pályája kezdetéről és nehézségeiről adott interjút a Retro rádiónak Presser Gábor, a beszélgetés vasárnap reggel kerül majd adásba.
 
Fotó: haon.hu

Demjén-, Presser Gábor- és Zorán-koncertek: the show must go on!

Tegnap az ORI vezetőjének véleményét közvetítettük, most, a HAON Hajdú megyei hírportálnak köszönhetően, Szabó Béla, a Gag Management Kft. ügyvezetője álláspontját közöljük.
 
 
Subtones

Jótékonysággal egybekötött online lemezbemutatót tart a Subtones

Virtuóz jazzfunk koncertzenekarként indult, Octopus című albumukkal azonban új hangzások felé veszi az irányt a Subicz Gábor vezette Subtones. A csapat továbbra is együtt dolgozik Jónás Verával, valamint Kiss Flóra énekesnő is csatlakozott hozzájuk. Az új felállásban egy műfaji...
 
Ma este tízkor Presser Gábor-hangjáték a YouTubon!

Ma este tízkor Presser Gábor-hangjáték a YouTubon!

2020. április 16-án, két nappal Esterházy Péter születésnapja után Presser Gábor befejezte A BŰNÖS felvételi munkáit. 2020. április 25-én, szombat este 10-kor a nagyközönség számára is elérhető lesz.
 
Fotó: www.pressergabor.hu

Ezt üzeni nektek Presser Gábor!

"Most nem kéne elengedni egymás kezét!" – üzeni a művész a nemrég megosztott videója címével, és egy régi kedves dalának karanténverziójával erősítette meg ezt a felszólítást.
 
Robert Görl és  Gabi Delgado-López Fotó: themusic.com.au

61 éves korában elhunyt a legendás D.A.F. frontembere

Gabi Delgado (-López) halálhírét zenésztársa, Robert Görl erősítette meg a közösségi médiában. Halálnak okát nem osztották meg a követőkkel.
 
Fotó: Tóth Gabi/FB

Tóth Gabi: A mi munkánk konkrétan 1 nap alatt szűnt meg

Az nem derült ki, mi sarkallta az énekesnőt a megnyilatkozásra, de a posztja alatt elég sok egyetértő komment született. Ha jól sejtjük, sok zenésztársa nevében beszélt.
 
A lemezborító Vetlényi Zsolt festőművész munkája

Tompa késekkel jön a Kiscsillag – karcos új albumot készítettek

Három év után adott ki új albumot Lovasi András és zenekara. A 11 számot tartalmazó új albumot az együttes áprilistól országszerte klubkoncerteken mutatja be. A budapesti állomás: április 24., Akvárium klub.
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek