Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Február 10-től rövid időre visszatér a mozivásznakra Szomjas György zenés kultuszfilmje, a Földes László Hobo, Schuster Lóránt, Deák Bill Gyula és Póka Egon főszereplésével 1981-ben bemutatott Kopaszkutya.
 
Az igazi Omega-könyv még megírásra vár

Az igazi Omega-könyv még megírásra vár

Molnár György Elefánt a harmadik Omega-tag, aki könyvet írt az együttesről. Az első Mihály Tamás volt. Hááát... Már a könyv címe is: "Basszus! Omega!... Nem kicsit ilyen volt az egész is. A második Benkő Lászlóé volt. Igaz, a könyvet valójában Havas Henrik jegyzi. Nem mondom,...
 
 
Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

A Blikk információja szerint az Omega Kossuth-díjas gitárosa, Molnár György – Elefánt – beszerezte azokat az okmányokat amelyek bizonyítják, hogy a szóban forgó, ellopott dal az ő és a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János szerzeménye.
 
Vértes György: AzLGT a stúdióban (1984.)

Egy rockfotós naplója – kiállítás nyílik a Kossuth Klubban

Vértes György könnyűzenei fotós 2020-ban útra kelt vándorkiállítása utolsó állomásához érkezik a fővárosi Kossuth Klubban, ahol január 24. és február 10. között lesznek láthatók az eddig nyolc városban már bemutatott képek.
 
A győri filharmonikusokkal lép fel a progrock billentyűs legendája

A győri filharmonikusokkal ad koncertet a progrock billentyűs legendája

Rick Wakeman, a Yes együttes egykori billentyűse február 9-én a győri Richter Teremben lép fel. A legendás zenész a Győri Filharmonikus Zenekar és egy vegyes kórus közreműködésével klasszikusokra épülő szimfonikus műsort ad elő.
 
Megvan A Dal 2022 régi-új zsűrije

Megvan A Dal 2022 régi-új zsűrije

Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter lesznek a Duna Televízión január 29-én induló, A Dal című élő show következő évadának zsűritagjai, a dalválasztót két új műsorvezető, pedig Rókusfalvy Lili és Király Viktor vezényli le.
 
 
A Győri Balett Jamie Winchester és Hrutka Róbert zenéjére készített koncertszerű táncelőadást

A Győri Balett Jamie Winchester és Hrutka Róbert zenéjére készített koncertszerű táncelőadást

One way to Heaven című előadásában a Győri Balett társulata egy könnyed utazásra invitálja a nézőket – az előadás zenei anyaga a Jamie Winchester és Hrutka Róbert szerzőpáros által jegyzet dalokból áll össze.
 
Póka Egon és Szappanos György posztumusz Artisjus-díjat kapott

Póka Egon és Szappanos György posztumusz Artisjus-díjat kapott

Tizenegy előadóművész és ugyanennyi zenetanár részesül idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására ma kerül sor.
 
Lemezbemutató versbuli Ferenczi Gyuriékkal

Lemezbemutató versbuli Ferenczi Gyuriékkal

A Mondj Te is egy verset Kulturális Egyesület színpadán Ferenczi György és zenekara.
 
Fotó: The Official Ronnie Wood Online Art Shop (megvehető!!)

Mi a közös Korda Györgyékben és a Rolling Stones-ban?

Mind a Balázs Klári-Korda György házaspárnak, mind pedig a most Amerikában turnézó legendának van egy konkrét dala, amit soha többé – vagy átmenetileg? – nem fognak előadni.
 
Fotó: Cziffra Fesztivál

Virágokból zongorabillentyűzet – a kertészek így tisztelegnek Cziffra György emléke előtt

A FŐKERT tervezésében és kivitelezésében készült el – a Cziffra György-emlékév keretében – a művész tiszteletére az a különleges virágkompozíció, amely a Szent István Park központi részén a szökőkutaknál bárki számára szabadon megtekinthető, bejárható.
 
MTI/Soós Lajos

Győrben ad ingyenes koncertet Plácido Domingo

A spanyol operaénekes az egészségügyi dolgozók tiszteletére lép majd fel augusztus 6-án a Győri Filharmonikusokkal a győri Dunakapu téren. A koncertre a további érdeklődök is regisztrálhatnak majd a hellogyor.hu weboldalon.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek