Barbara Streisand dalai –magyarul is

Barbara Streisand dalai –magyarul is

Barbara Streisand dalait énekli új albumán Tátrai Eszter. A cédén kilenc Barbra Streisand dal hallható; nagyrész eredeti nyelven, de a koncertélményhez hasonlóan, néhány sor magyarul is elhangzik.
 
Három évvel az áttörést jelentő lemez után itt a második Rag’n’Bone Man-album

Három évvel az áttörést jelentő lemez után itt a második Rag’n’Bone Man-album

A "Life By Misadventure" május 7-én jelent meg a Columbia Records kiadásában.
 
 
Fotó: Rag‘n’Bone Man/FB

Rag‘n’Bone Man egy szívvel-lélekkel teli lemezzel tér vissza

Három évvel a nagysikerű debütáló albuma után Rag‘n’Bone Man egy érzelmekkel teli dalcsokorral tér vissza. A ‘Life By Misadventure’ április 23-án lesz elérhető.
 
Fotó: CISAC

Az ABBA egykori tagja, Björn Ulvaeus felszólalt a zenészekért

Az előrejelzések szerint idén akár 35 százalékkal is visszaeshetnek a zenei jogdíjbevételek világszerte, ami 3,5 milliárd eurós kiesést jelenthet – állapította meg éves, globális jelentésében a CISAC, a közös jogkezelőket tömörítő nemzetközi szervezet, amelynek májusban...
 
Fotó: YT

Robert Redford mellé KELL a Streisand!

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a HAB előzetese.
 
27 évesen meghalt Elvis Presley unokája

27 évesen meghalt Elvis Presley unokája

A TMZ bulvárportál szerint Benjamin Keough vasárnap hunyt el a kaliforniai Calabasasban, úgy tűnik, fejbe lőtte magát.
 
 
Önálló életet él Varga Miklós Európája

Önálló életet él Varga Miklós Európája

Először a Nagy Szilárd-Ragány Misa duó gondolta újra, szerintünk elég csasztuskás, maga a szöveg kissé eklektikusnak tűnik és a prozódia is sántít helyenként, de valami miatt ti szeretitek.
 
Emir Kusturica

Unza, unza... Jövőre is lesz nyár a Margitszigeten

A Budapesti Nyári Fesztivál keretében jövő nyáron olyan neves előadók érkeznek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, mint Angela Gheorghiu, Piotr Beczala, Annalisa Stroppa, Rost Andrea, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Lucas & Artur Jussen, Luka Šulić, a La Fura dels Baus, a Stanley...
 
Illusztráció: The Alien

A tigris és a kaméleon – állati jó este ígérkezik a Hajón

A CAFe Budapest fesztivál keretein belül két hölgy foglalja el – egymás után – az A38 színpadát: az estét Jónás Vera indítja legújabb, eklektikus tigris pop-szerzeményeivel, utána pedig a német-bolgár származású zongorista, Lisa Morgenstern engedi a kaméleonját a közönség...
 
Szerdán itt a Dead Can Dance!

Szerdán itt a Dead Can Dance!

Hét év után ismét Dead Can Dance-koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A világzene egyik kultikus csapata szerdán lép fel a fővárosban.
 
Fotó: ZAZ Facebook

Nemsokára itt lesz ZAZ!

Amikor megjelent a legújabb klipje és megosztottuk a FB-on, azt írtuk oda kísérőszövegként: lécci, lécci, valaki hozza el Magyarországra,...! Köszi, Park!
 
Fotó: Juanes Facebook

Maluma és Alvaro Soler után Juanes is elhozza a latin életérzést Magyarországra

Újabb latin bomba robban hazánkban, ugyanis július 22-én életében először látogat el hozzánk a La Camisa Negra szülőatyja, a kolumbiai szívtipró és Grammy-gyűjtő Juanes!
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek