Johnny Depp csinált egy Insta-fiókot, és seperc alatt lett kétmillió követője

Johnny Depp csinált egy Insta-fiókot, és seperc alatt lett kétmillió követője

A filmsztár Johnny Depp arra biztatja karanténban élő rajongóit, hogy ne hagyják magukat, legyenek kreatívok, alkossanak valamit, ahogy ő is teszi: most éppen egy közös albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal.
 
A zenekarról készült utolsó fotósorozat egyik képe ( 1969. augusztus, Ascot, Ethan Russell és Monte Fresco)

És akkor 1970. április 10-én Paul McCartney bejelentette a Beatles feloszlását

Ezen a pont 50 évvel ezelőtti napon jelent meg az a bizonyos interjú Paul McCartney-val, amelynek még a kérdéseit is a zenész írta. McCartney így jelentette be első szólóalbumát és azt, hogy kilépett a Beatlesből.
 
 
Csuja Imrével (is) zenél Czutor Zoltán

Csuja Imrével (is) zenél Czutor Zoltán

Újra színészekkel dolgozik Czutor Zoltán. A Nyers és a Belmondo rockzenekarok dalszövegírója és frontembere Seres Tamás rendező irányításával két olyan produkciónak is főszereplője, amelyekben a zene és a költészet kézen fogva járnak.
 
Az ANGRA

A metálbanda kikérte magának, hogy megdicsérték

A HVG közölt egy cikket a brazil kulturális alap – olyasmi lehet, mint nálunk az NKA – elnökének "zenei tárgyú" nyilatkozatairól.
 
Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Azt nem mondhatjuk, hogy az Airbnb csak ül és számolgatja a pénzét... Egy részét visszaforgatja, például abba, hogy egy – félig-meddig – víz alatti koncertet szervezzen a Kiss-nek...
 
Fotó: uk.blastingnews.com

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.
 
 
John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon-est lesz a Pólus Moziban

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje, az IMAGINE digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre világszerte visszatért a mozikba.
 
Vajon kinek írt először levelet új írógépéről John Lennon?

Vajon kinek írt először levelet új írógépéről John Lennon?

S melyik legendás színésznőre szeretett volna hasonlítani Cher gyerekkorában? Ezekre és még számos más titokra is fény derül a Beszélő levelek decemberi előadásán.
 
A prágai John Lennon-fal egy részlete

Yoko Ono (is) hozzányúlt az Imagine-hez

Az Imagine című John Lennon-dal feldolgozása is szerepel özvegye, Yoko Ono jövő héten megjelenő albumán, a Warzone-on. Az új verzióban egy templomi orgona kíséri Ono hangját.
 
Újra kiadják John Lennon Imagine című lemezét – nem is akárhogy!

Újra kiadják John Lennon Imagine című lemezét – nem is akárhogy!

Ritkaságokkal, a dalok újrakevert változataival, eddig kiadatlan demókkal, nyers demófelvételekkel és más meglepetésekkel jelenik meg újra John Lennon legendás stúdiólemeze, az Imagine.
 
Még szerencse, hogy John Lennon grafomán volt...

Még szerencse, hogy John Lennon grafomán volt...

”By hook or by crook, I’ll be last in this book”, avagy „Tetszik vagy sem, én rá teszek; uccsó a könyvben én leszek” – írta Lennon nyolcéves korában unokatestvére emlékkönyvébe. Ennek a kétsorosnak képével zárul a John Lennon levelezései és feljegyzései című könyv, mely a...
 
Az a bizonyos utolsó fotó. Paul Goresh az idén hunyt el.

John Lennon gyilkosa 38 év után szabadulhat a börtönből

A Mirror információi szerint kiengedhetik a börtönből Mark Chapmant, aki lelőtte John Lennont, a Beatles legendás énekesét 1980-ban, manhattani otthona előtt – tudósít lapértesülésekre hivatkozva a Blikk.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek