16 éve nem írtak új dalokat – ápriilisban érkezik a KFT új albuma

Április 26-án érkezik a KFT zenekar "Még mit nem!" című új EP-je. Az album első dala a "Te vagy az, aki kell" címet viseli, s ez az első szerzemény, amely klipet kapott.

Fotó: Nerpel Nikoletta
Bál volt a Kongresszusiban – a közönség állva tapsolta meg a KFT zenekart

Bál volt a Kongresszusiban – a közönség állva tapsolta meg a KFT zenekart

A KFT zenekar szinte minden évben előrukkol valami újdonsággal: az Operaházban koncerteznek, vendégekkel színesítik műsorukat vagy éppen egy éneklő fűrészt szólaltatnak meg a színpadon. Január 6-án a Kongresszusi Központban big band hangszerelésben hallgattuk a dalokat, kilenc fúvós...
 
A kivetítőn az első önálló domainnév alatt létrehozott magyar előadóművészi honlap

Ma 27 éve volt az első nagyszabású élő internetes koncertközvetítés Magyarországon

Öt év kihagyás után "Bál az Interneten" címmel adott koncertet a KFT együttes a Budapest Sportcsarnokban 1996. október 12-én.
 
 
A fotó nem a liftben, hanem az Akváriumban készült. Fotós: István Lantos

Ha nem találnád a pénztárcádat, június 10-én a Magyar Zene Házában lesz

Idén negyvenéves lemezét, az Üzenet a liftből/A fodrászt játssza a KFT a Magyar Zene Házában. A június 10-i koncert illeszkedik a zenekar 2012-ben, az A38 hajón kezdett lemez (újra)bemutató koncertsorozatába, ugyanakkor most először fordul elő, hogy egy korábbi albumot (2013 után)...
 
Mint hal a vízben – Először lép fel az Akváriumban a KFT

Mint hal a vízben – Először lép fel az Akváriumban a KFT

A KFT hamarosan évadnyitó koncertet tart Budapesten az Akvárium Nagy Halljában – ez lesz az együttes első fellépése az Erzsébet téri klubban.
 
Fotók: LAár András/FB

Melyik az igazi Laár András? Könyvajánló

A gazdag életpálya sok darabkából áll össze és sokunk fejében megfordulhat a kérdés, hogy melyik is az igazi Laár András: a KFT frontembere, az abszurd humorista, vagy a spirituális tanító? A válasz pedig talán az a közhelyes, mégis igaz mondat lehet, hogy mindegyik, ugyanakkor egyik...
 
Erős kezdés Orfűn

Na, milyen volt Orfű az első napon?

Telt házzal és magasra tekert fűtéssel indult el az egy héttel későbbre tolt Fishing on Orfű fesztivál. Az első nap után még mindig áll kérdés: vajon elmúlk-e a FOO eső nélkül...?
 
 
Fotó? Bornai Tibor/FB

Bornai Tibor: Még nem vagyunk érettek a Marsra költözésre

A KFT billentyűse a Menedzsmentforum című gazdasági portálnak adott interjút.
 
Fotó: haon.hu

Demjén-, Presser Gábor- és Zorán-koncertek: the show must go on!

Tegnap az ORI vezetőjének véleményét közvetítettük, most, a HAON Hajdú megyei hírportálnak köszönhetően, Szabó Béla, a Gag Management Kft. ügyvezetője álláspontját közöljük.
 
Elmarad a KFT koncert az Ellátóházban – újabb műtét a zenekarban

Elmarad a KFT koncert az Ellátóházban – újabb műtét a zenekarban

Nyár elején arról számoltunk be, hogy Laár András kiesett egy időre a turnéból és a koncertekből, mert egy baleset miatt műteni kellett a vállát. Mire ő felgyógyult, Márton Andrásnak esett baja.
 
Elizabet a balatoni nyárban Afrikáról álmodik

Elizabeth a balatoni nyárban Afrikáról álmodik

A KFT úgy létezik, mint a népmesében a királynak vitt ajándék: van is, nincsen is. Az hogy van, fizikai bizonyságot nyert Békásmegyeren, az Óbudai Nyár befejező rendezvényén.
 
Újpesti Városnapok

Korda Görgy, Curtis, Ocho Macho – színes felhozatal lesz Újpesten

Augusztus 29. és szeptember 1. között rendezik idén a hagyományos Újpesti Városnapok programsorozatot, ahol a fellépőgárdát erősíti többek közt a kerület szülötte Curtis, az Ocho Macho, Korda György és Balázs Klári, valamint a KFT is.
 
Fotó: KFT/FB

Laár Andrást műteni kell – hogy lesz a balatoni nyár?

Május végén megírtuk, hogy a zenészt baleset érte, amikor taxiban ült és az autó karambolozott. Akkori cikkünkben (lent olvasható), úgy búcsúztunk el, hogy a zenekar következő koncertje június 21-én lesz Diószegen, addigra biztosan meggyógyul Laár András. Úgy tűnik sajnos, ez most...
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek