Fotó: bookstr.com

Bob Dylan bocsánatot kért

Mégpedig azért, amiért "kézírásos autogramot" tartalmazó könyvében gép készítette az aláírását - írta a The Guardian online kiadása.
 
Fotó:  Fábián Juli Alapítvány

Fábián Juli Emlékalapítvány: Beck Zoli és Csorba Lóci is fellép a jótékonysági koncerten

Immáron második alkalommal szervez adománygyűjtő gálát a Fábián Juli Emlékalapítvány "Fény Ünnepe" címen. Idén olyan fellépőkkel mint Beck Zoli (30Y), Csorba Lóci (Lóci Játszik) vagy Szebényi Dániel (godfater.). A december 6-án megrendezésre kerülő, délutántól estébe nyúló...
 
 
Fotó: Barba Negra (Red Stage)

A Kaleo elsöpörte rosszkedvünk készülő telét

Október 13-án végre megnyitotta kapuit az új Barba Negra, ami tekintettel arra, hogy egyelőre még két helyszínen folynak a koncertek, a „Red” nevet kapta. A nyitó bulit máris egy külföldi sztár szolgáltatta, akinek hazai megjelenéséért korábban sikeresen imádkoztunk. A Kaleo minden...
 
Kő vagy nem kő? Feszt a Káli-medencében

Kő vagy nem kő? Ingyenes fesztivál a Káli-medencében

Idén is megrendezik a Kőfesztet a Káli-medencében. Az ötnapos fesztivál a Káli-medence tíz településén - Kővágóörsön, Kékkúton, Balatonhenyén, Köveskálon, Mindszentkállán, Szentbékkállán, Pálkövén, Salföldön, Ábrahámhegyen és Monoszlón - várja az érdeklődőket...
 
Fotó: Alcohol zenekar

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező fogadtatásnak köszönhetően már akkor érlelődött az elhatározás, hogy rendszeres, évente visszatérő fesztivállá váljon.
 
Fotó: Alestorm

Vasárnap a Barba Negrában a skót metálosok, aki feldolgoztak egy Neoton-slágert

A PIRATEFEST BUDAPEST keretén belül vasárnap a Barba Negrában lép fel a Alestorm skót kalózmetál-banda a Visions Of Atlantis és a Rumproof társaságában. Legújabb lemezükről a legújabb videójuk címe: Magyarország, de nem csak egy dal erejéig kötődnek hozzánk.
 
 
 1998-ban tarthatott Nagy Britannia Eurovíziós Dalfesztivált  – most újra lehetőséget kaphat

A háború miatt Nagy Britannia rendezheti jövőre az Eurovíziót

Nagy-Britannia tarthatja jövőre az Eurovíziós Dalfesztivált, miután az idén nyertes Ukrajnát biztonsági okokból alkalmatlannak minősítették a szervezők – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a Telex.
 
Fotók: Kováts Zsófi

Cseh Tamás-klipeket és kultikus játékfilmeket rejt Bereményi kalapja

A Bereményi kalapja című portréfilm a legendás dalszövegíró, filmrendező és szépíró Bereményi Gézát mutatja be interjúk, új Cseh Tamás-klipek, filmrészletek és archív felvételek segítségével. A filmet szombaton, a Margó Irodalmi Fesztivál záróeseményén is levetítik a...
 
Fotó: Kalush Orchestra

Jövőre Ukrajna rendezi az Eurovíziót

"Véget ért a 2022-es Eurovíziós dalfesztivál. A fesztivált a fogadóirodák által régóta első helyre sorolt Ukrajna nyerte" – írta Magyarország legnagyobb Eurovízió-rajongója, az ESC blog.
 
Fotó: Posztos János

Kalandra Fül: klasszikus zenei fesztivál gyerekeknek

A Kalandra Fül Fesztivál Magyarország egyetlen olyan klasszikus zenei eseménye, amely már harmadik alkalommal gyűjti egy helyre a legjobb, legviccesebb és legszerethetőbb előadásokat az óvodás és kisiskolás korosztály számára. Az eseményre a Danubia Zenekarhoz csatlakozik Szinetár Dóra...
 
Fotó: Muzsikál az erdő (2020.)

Idén Sümegen és a Bakonyban muzsikál az erdő

Első alkalommal rendezik meg Sümeg és Bakony térségében április 22. és 24. között a Muzsikál az erdő rendezvénysorozatot, amely szakvezetéses sétákkal, koncertekkel valamint családi-és gyerekprogramokkal is várja az érdeklődőket.
 
A fotó illusztráció (Fonó)

Hétfőn Locsolóbál lesz a Fonóban

A talpalávalót a Dűvő Zenekar, Kalász Máté és a vonós sessionök zenészei szolgáltatják majd – a húsvéti sonkahegyek után jól jön majd a tánc... Este nyolckor indul a zene, és nem áll meg éjjel kettőig. Elhervadni idén nem fog senki! :)
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek