Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy Ganxsta dublini, Hobo és Deák Bill Gyula pécsi koncertjére

Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy Ganxsta dublini, Hobo és Deák Bill Gyula pécsi koncertjére

A múlt héten az a hír járta be a sajtót, hogy elmarad Ganxsta Zolee dublini koncertje, mivel összesen 27 embert érdekelt a buli. Ma Deák Bill Gyulatudatta FB-bejegyzésben, hogy a november 16-ra tervezett pécsi "Bill és Hobo" koncert elmarad – a szervező lemondta, mivel nagyon kevés jegy...
 
Ezt kapta a magyar underground zenekaroktól 50. szülinapjára a Kaláka

Ezt kapta a magyar underground zenekaroktól 50. szülinapjára a Kaláka

Hogy a Kaláka nem csak a kisgyermekek zenéje – vagy, ha igen, akkor miután felnőnek, akkor is velük marad, és nem dobják el, mint a csattogós lepkét –, azt a De jó elhagyni magamat című album is bizonyítja, amely egy kedves kollegális gesztusként, de egy nagyon is komolyan vehető...
 
 
Fotó: mtvema.com

A Mörk, a Hősök, JumoDaddy, Kállay Saunders András és Király Viktor az EMA magyar jelöltjei

Egy szűk hónapra vagyunk attól, hogy kiderüljön az EMA (MTV Europe Music Awards) nyertesek nevei. November 3-án élőben közvetítik az eseményt a sevillai FIBES rendezvényközpontból.
 
Fotó: Peter Puskás/Insta

Puskás Petit innentől szólítsátok (vegán magyar) gazdának!

Noha a The Biebers folyamatosan turnézik, Puskás Peti közben iskolába is járt – ennek az eredménye az Instáján látható: okleveles vegán magyar gazda képesítést szerzet, akármit is jelentsen ez.
 
Egy korábbi, 2018-as londoni turné rajtja (Kalapác/FB)

Repül a Kalapács

Négyállomásos miniturné keretében beveszi a Brit Szigetek négy városát a KALAPÁCS novemberben.
 
Fotó: Nikolaj Lund (classicfm.com)

Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény, amelyen erdei koncertek, szakvezetéses erdei séták és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.
 
 
Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Idén már 19. alkalommal rendezik meg a savanyúság-imádók mekkájának is nevezhető Vecsési Káposztafesztet. A szeptember 21-én és 22-én elcsíphető rendezvényen a finomságok mellett olyan előadókkal is találkozhatunk, mint a Magna Cum Laude, vagy a Korda házaspár.
 
Amikor egy zenész portréját készíti, közben a zenéjét hallgatja

Amikor egy zenész portréját készíti, közben a zenéjét hallgatja

Palm Beachen a Paul Fisher Galériában láthatta legutóbb a közönség azokat a képeket, amelyeket Zászkalicky Ágnes Bernsteinről festett. A Bernstein-sorozat most szeptember 26-ig megtekinthető a Forrás Galériában.
 
Kertvárosi Vigasságok

Deák Bill Gyula, Szikora Róbert, Szűcs Judith – Kertvárosi Vigasságok

A kertváros hétvégéje az Erzsébetligetben sztárfellépőkkel, finom falatokkal, kirakodóvásárral és vidámparkkal várják a családokat a XVI. kerület hagyományos őszi fesztiválján szeptember 20-22. között, ahol tiszteletét teszi Deák Bill Gyula, Szikora Róbert és Szűcs Judith is.
 
Fotó: Kürtőskalács Fesztivál

Kürtőskalács Fesztivál a Városligetben

Újra a Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak október 11. és 13. között, a Vajdahunyad vára mögötti parkos területen a kürtőskalács-desszertek mellett koncertek és gyermekprogramok is várják a látogatókat.
 
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta

Tudsz énekelni? Nem! Úgy lesz az igazi! – Ez volt a Fezenen pénteken

A Fezen nekünk második, egyébként harmadik napjára már rutinosan autóval mentünk. Elég korán értünk ki, és legnagyobb meglepetésünkre az egész placc ragyogott a tisztaságtól, már amennyiben egy füves, homokos tér ragyogni tud. Mindenesetre az előző este eldobált söröspoharaknak,...
 
Legyetek óvatosak a FaceApp-pal!

Ki van a fotón? Legyetek óvatosak a FaceApp-pal!

Már több mint 100 millióan töltötték le a FaceApp-ot Google Playen és az iOS App Store-jában és listavezető az alkalmazás, amivel egy-két kép erejéig például bárki 40 évvel idősebbnek tűnhet, megőszülhet vagy megkopaszodhat, vagy akár szebbé válhat – írja a Forbes.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek