2023-ban már hetedik alkalommal teremt saját világot a Kolorádó a budai hegyekben

A francia La Femme, a brit Surgeon, a hazai színtérről pedig Beton.Hofi, az Analog Balaton, a Bohemian Betyars, a Bëlga, Deva, az Elefánt és a Mordái is koncertet ad a jövő évi Kolorádó Fesztiválon.

2023-ban már hetedik alkalommal teremt saját világot a Kolorádó a budai hegyekben
Jönnek a Kolorádó Fesztiválra, itt az új daluk: black midi

Jönnek a Kolorádó Fesztiválra, itt az új daluk: black midi

A dal július 15-én érkező, "Hellfire" című albumuk egyik beharangozója, és minden bizonnyal hallhatja majd a magyar közönség is a Kolorádó Fesztiválon, ahol tavaly elmaradt fellépésüket pótolják majd.
 
Majdnem jöttek a Kolorádóra – itt a black midi új klipje

Majdnem jöttek a Kolorádóra – itt a black midi új klipje

A korábbi telt házas, Dürer Kertes koncertjük után feltehetően jelentős rajongóbázis várta a következő alkalmat, amit a hétvégi (08.11-14.) Kolorádó fesztiválos fellépés jelentett volna. De nem jönnek.
 
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.
 
A Kolorádó fesztiváé elengedte a júniusi dátumot

A Kolorádó fesztivál elengedte a júniusi dátumot

Januárban, amikor megjelölték a két dátumot, azt írták, ők sem tudják, hogy alakul a járványhelyzet, pontosan milyen hatása lesz a szervezésre, programokra, külföldi fellépők beutaztatására. Valójában most sem vagyunk közelebb tudásban, de biztonságosabbnak tűnik az augusztus eleje.
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Ceruzával írjátok be – a főszervező szerint nem lesz idén Sziget

A 24.hu egy csaknem 7 perces videóriportban számolt be a nyári fesztiválok eshetőségeiről, megszólaltatva a Sziget, a Fishing és a Kolorádó képviselőit. Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület
 
Fotó: Kolorádó Fesztivál

A Kolorádó fesztivál is két dátummal tervez

Noha még annyira sem biztos a helyzet, mint amilyennek a nyár elején hittük (nem volt az), egyre-másra érkeznek a hírek a fesztiválok háza tájáról. Úgy tűnik, a gyakorlat az lesz, hogy a júniusi fesztiválok bebiztosítanak maguknak egy nyár végi időpontot is, minden eshetőséggel...
 
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Augusztus vége betelt – újabb fesztivál halasztott a nyár utolsó hetére

A Kolorádó fesztivált egyszer már elhalasztották július elejére, az ismert okokból azonban újabb döntésre kényszerültek a szervezők, és a másodszori halasztás mellett tették le voksukat.
 
Fotó: kolorado.hu

Új időpontban a Kolorádó Fesztivál!

Újabb hazai fesztivál döntött az időpontja halasztásáról. Ezúttal a Kolorádó Fesztivál gondolta úgy, hogy augusztusra már minden visszaáll a régi kerékvágásba.
 
Fotó: Kolorádó fesztivál/FB

A Kolorádó Fesztiválra nem kell vinned mobilt!

Idén már harmadik alkalommal vonulnak el Nagykovácsi erdővel körülvett területére a Kolorádó Fesztivál szervezői, hogy összeszedjék a legjobb alternak "csúfolt" hazai és nemzetközi fellépőket, akik a természet lágy ölén szórakoztatják majd a nagyérdeműt június 13-16. között.
 
A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek