A Bëlga tíz év után tér vissza a stégre – elkezdte a névsorolvasást a Bánkitó Fesztivál

Ígéretük szerint a szervezők a közeljövőben folyamatosan közzéteszik a fesztivál a fellépők nevét, mára is jut belőlük: Bëlga, Krúbi, Analóg Balaton, Déva...

Fotó: Bánkitó Fesztivál
Belépés csak csajoknak/ csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

Belépés csak csajoknak/csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

Február 17-én és 18-án egy-egy Krúbi-koncert lesz az Akvárium Nagy Halljában. Ha azt tervezted, elmész a pasiddal/csajoddal, kezdjétek el újratervezni a dolgot :) De vajon melyik lesz előbb telt házas?
 
 40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

A fiatalok több mint fele szülői forrásból jár fesztiválozni évente jellemzően 1-2 alkalommal, melyeken egyenként átlagosan 39.312 forintot költenek el – derült ki a BME Egyetemi Napok szervezőinek megbízásából készült kutatásból (nem reprezentatív – aszerk.)
 
 
FOO:

FOO 2. nap: nagy adag öröm – némi ürömmel

A fesztiváloknak van olyan arca, amit nem nagyon látunk. Benne van az is, hogy nem is akarjuk annyira látni, de azért néha megmutatja magát. Szerencsére, bőven van, ami aztán lenyomja a tudatalattiba a dolgot.
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs 2022: Siófokon Krúbival rajtol a nyár

A közönségkedvenc fellépők és fesztiválok mellett 2022-ben is számos új előadót köszönthetünk majd a Plázs nagyszínpadán. A szezon a pünkösdi hosszú hétvégén – azaz június 4-5-én - rajtol Krúbival és számos magyar sztár dj-vel, valamint Dj Dominique Fergeteg Party-jával.
 
 Krúbi, Scherer Péter, Kautzky Armand – bongor sávja

Krúbi, Scherer Péter, Kautzky Armand – bongor sávja

’Testi Mesék’ – ezzel a címmel debütál a rapper bongor második nagylemeze. A csupa öniróniát és szatírát tartogató kiadvány érinti mindazt a tabunak számító témakört, ami társadalmunkba kódolt jelenség. Mind zeneileg és szövegileg szintlépés ez a munkásságában, amihez a...
 
Fotó: Krúbi/FB

Krúbi is visszavonul – idén már nem lesz koncertje

A hazai rapéletbe üstökösként csapodó fiatalember offolja az év hátralevő részét – csakúgy, mint az AWS frontembere, egészségügyi okokból kell lemondania az új album amúgy is halasztott bemutatójáról. Meg a többiről.
 
 
Fotó: Krúbi/FB

Szerintem k...a vicces, hogy Krúbi nyerte meg...

Ezt ByeAlex nyilatkozta a 24.hu-nak, amikor a Fonogram-díjról kérdezték annak kapcsán, hogy mit szól Majka hisztijéhez.
 
Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Hazai blues-rock legendák és friss YouTube kedvencek a FEZEN fesztivál újabb programcsomagjában, ahol Hobo és Deák Bill Gyula újra egy színpadon szórakoztatja majd a közönséget.
 
Fotó és forrás: Fonogram.hu

Lerch István életműdíjas! Átadták a Fonogram-díjakat

Nagyon örülünk Lerch István díjának!!! Tegnap este volt a díjátadó, őrült nagy meglepik nem születtek, bár KRÚBI például két kategóriában is nyert. Külön öröm, hogy Göczey Zsuzsa – van, aki e nevet nem ismeri? – munkásságát is elismerték.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek