Azt mondják, a hangja olyan, mint Janis Jopliné...

Azt mondják, a hangja olyan, mint Janis Jopliné...

November 9-én lép fel Budapesten a kiváló kanadai énekesnő, Layla Zoe. Tavaly őszi lemezbemutató koncertje után ezúttal egy best of műsorral érkezik a Backstage Pubba.
 
Fotó: mtvema.com

A Mörk, a Hősök, JumoDaddy, Kállay Saunders András és Király Viktor az EMA magyar jelöltjei

Egy szűk hónapra vagyunk attól, hogy kiderüljön az EMA (MTV Europe Music Awards) nyertesek nevei. November 3-án élőben közvetítik az eseményt a sevillai FIBES rendezvényközpontból.
 
 
Fotó: Nikolaj Lund (classicfm.com)

Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény, amelyen erdei koncertek, szakvezetéses erdei séták és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.
 
Fotó: loudersound.com

Így kerülhetsz rá egy sörös dobozra, miután kidobtak egy Slayer-koncertről

Nem ma indult a kanadai Chris LaRocque sztorija, hanem tavaly májusban, amikor is kidobták a torontói Budweiser Stage-en tartott Slayer és Anthrax-buliból, mivel be volt állva, mint a gerely... – írja a Player.hu.
 
Játszd hangosan – a rock and roll előtt tiszteleg a New York-i Metropolitan Museum

Játszd hangosan – a rock and roll előtt tiszteleg a New York-i Metropolitan Museum

Először rendez kizárólag rock and roll hangszerekből nagyszabású kiállítást a New York-i Metropolitan Museum. Az elmúlt nyolc évtizedből származó, körülbelül 130 hangszer április 8-tól lesz látható a Play It Loud: Instruments of Rock & Roll (Játszd hangosan: A Rock & Roll...
 
Fotó: Anthrax/FB

Az Anthrax játszik a Slayer előtt júniusban az Arénában

Az Anthrax játszik a Slayer előtt június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában. A Slayer és az Anthrax is többször járt az elmúlt években Magyarországon: előbbi legutóbb a 2016-os soproni VOLT Fesztiválon, utóbbi 2017-ben a Barba Negra Trackben.
 
 
Fotó: Tankcsapda/FB

A Tankcsapda frontembere a Playboy Man of the Year 2019 jelöltjei között

A Playboy magazin ezúttal is az olvasók véleményére kíváncsi és öt különböző kategóriában sorakoztatja fel hazánk meghatározó férfi egyéniségeit, hogy végül kiderüljön, kik nyerhetik el az év férfija címet – olvastuk a Marketing &Média Online-on.
 
A Slayer búcsúturnéja Budapestre jön!

The End is Near: A Slayer búcsúturnéja Budapestre jön!

2018 januárjában a Slayer bejelentette, hogy utolsó, világkörüli turnéra indulnak, amely Észak-Amerikában vette kezdetét májusban, majd ősszel egy európai koncertkörúttal folytatódott. A turné meghosszabbításában a banda fellép még Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban is,...
 
Egy hír, amelyben benne van a Wellhello, de nem úgy...

Egy hír, amelyben benne van a Wellhello, de nem úgy...

Van abban valami – keressük a jó szót... – ... ööö... pikáns, hogy a Wellhello a zenefogyasztás tisztaságáért kampányol akkor, amikor feljelentéstől és pertől hangos a házuk tája. Hát, ez most így jött ki, de az ügy attól még legalább olyan fontos, meg aztán feltehetően...
 
Fotó: wegow.com

Erről a gázsiról csak álmodnak a magyar zenekarok: ennyit keresett a turnézással tavaly a Coldplay

Nemrég napvilágot látott az összeg, amit a Coldplay 2017-ben a turnézással keresett, és meg kell hagyni, az együttes és csapata szép summát tett zsebre.
 
Indul a Sztárban sztár hatodik évada – Gesztesi Károly és Pintér Tenya is versenybe száll

Indul a Sztárban sztár hatodik évada – Gesztesi Károly és Pintér Tenya is versenybe száll

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy újra a képernyő elé ültessen minket az egyik legszórakoztatóbb magyar showműsor, a Sztárban sztár, aminek hatodik évada október 14-től indul útjára.
 
Fotó: Rollingstone.com

Jó útra tért az As I Lay Dying énekese

A kaliforniai metalcore együttes énekese, Tim Lambesis saját Facebook oldalán jelentette be, hogy már okleveles függőség-kezelési tanácsadó, és a következő célja a szociális munkás mesterdiploma megszerzése.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek