A borból hagyjatok!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk tartja a mondás, az LNDA zenekar új dala és videoklipje egy bulizós-borozós, a fiatalságot ünneplő, a barátok körében eltöltött estéről mesél.

Fotó: lnda.hu
Fotó: Frank/Over My Dawn FB

Lapszemle: ismét egy fiatal magyar zenésztől búcsúzik a szakma

Van egy rossz, egy félig rossz meg egy jó hírünk. Az egészen rosszal kezdjük.
 
Elmarad Király Linda debütálása

Elmarad Király Linda debütálása az Anyatigrisek musicalben

Négy estére hirdették meg az Anyatigrisek című musical előadásait, s még be sem tudták mutatni, máris törölni kellett az egészet. A zenés darabban lépett volna színpadra Király Linda is.
 
 
Valamennyire mindannyian Lindák vagyunk

Valamennyire mindannyian Lindák vagyunk

A Linda a twentees zenekar első száma a tavaly megjelent, Balkon című harmadik nagylemezük óta. Bár egyelőre a twentees is a virtuális világba szorult, a koncertezést már új basszusgitárosukkal, Melegh Tamással folytatják majd.
 
Talinda a Chester Bennington-emlékkoncerten (2017.10.27., LA)

Férjhez ment Chester Bennington özvegye

A TMZ forrásai szerint Bennington rokonai nagyon boldogok, hogy Talinda megtalálta a párját.
 
Így karácsonyoznak a dívák

Így karácsonyoznak a dívák

Dívák Karácsonya címmel koncertet rendeznek december 20-án a fővárosi BOK Sportcsarnokban. Szenteste előtt négy nappal négy énekesnő: Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Renáta áll egy produkcióban színpadra.
 
Fotó: Port.hu

A Marvel tényleg ellopta egy magyar filmsorozat zenéjét?

Kriskó Zoltán magyar rendező szerint csaknem három évtizeden át használták engedély nélkül az X-Men animációs sorozathoz a Linda című magyar – bűnügyi – sorozat főcímdalát – közölte sajtóértesülésekre hivatkozva a Blikk.
 
 
Phil Collins, Jehtro Tull, Dawid Bowie – albumeső februárban

Phil Collins, Jehtro Tull, Dawid Bowie – albumeső februárban

Több olyan kiadvány is megjelent februárban, amelyek korszakos előadók neveihez fűződnek, a címben szereplőkön kívül Linda Ronstadt, Curtis Mayfield, a feltörekvők közül pedig Cardi B hangját is hordozzák immáron.
 
Király Linda ismét magyarul énekel

Király Linda ismét magyarul énekel

Király Linda hosszú hallgatás után egy karácsonyi dallal jelentkezett. „A legszebb ajándék" című dal szerzője maga az előadó.
 
Fotó: WMNmagazin/YouTube

Az emberek szeretik látni, hogy valaki befutott, aztán elbukik

Király Linda kocsiba ült. Mégpedig D. Tóth Kriszta kocsijába: az Elviszlek magammal kamerái előtt az énekesnő meglepően őszintén mesélt az életéről és a pályájáról.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek