Ismét összegyűlik a hazai rendezvényszektor

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány május 31-én ismét megrendezi Rendezvény ReStart konferenciáját a teljes rendezvényipar problémáira és annak lehetséges megoldásaira fókuszálva.

 Fotó: Wendy Wei (Pexels)
Ne csak az állami ünnepségekre oldják fel a tilalmakat – kéri a Music Hungary

Ne csak az állami ünnepségekre oldják fel a tilalmakat – kéri a Music Hungary

Nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy augusztus második fele pont az a lélektani pillanat, amikor elengedhetjük a gyeplőt, de – mint azt már számos alkalommal leírtuk –, sem virológusok, sem jósok nem vagyunk, jószerivel azt sem tudjuk eldönteni, hogy a 4. hullám ígérete tényleg...
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Ceruzával írjátok be – a főszervező szerint nem lesz idén Sziget

A 24.hu egy csaknem 7 perces videóriportban számolt be a nyári fesztiválok eshetőségeiről, megszólaltatva a Sziget, a Fishing és a Kolorádó képviselőit. Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület
 
 
Fotó: Pixabay

Javaslat a kulturális, turisztikai, vendéglátó, rendezvényszervező ágazatok megmentésére

A Music Hungary Szövetség, a Magyar Fesztivál Szövetség és a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége kezdeményezésére a szakértők egy javaslatcsomagot állítottak össze a Magyar Turisztikai Ügynökségnek címezve, melynek célja a magyar turizmusban és...
 
Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit egy petíció kíséretében átadtak egy szemüveges fiatalembernek.
 
Megvan a válasz: a Whitney Houston hologramkoncertet is rühellik a rajongók

Megvan a válasz: a Whitney Houston hologramkoncertet is rühellik a rajongók

Mi jeleztük, hogy már Amy Winehouse esetében sem ment át a dolog a jó ízlés szűrőjén: a nagy tervezgetésiből akkor az lett, hogy lemondták a hologramturnét.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek