Nagy Feró fia és a gitáros is búcsút intett a Beatricének

A zenekar a FB-oldalán tudatta a nagyközönséggel, hogy Nagy Hunor Attila és Kékkői Zalán elhagyják a formációt.

Nagy Feró fia és a gitáros is búcsút intett a Beatricének
A Kelemen Kabátban Nagy Feróval szülinapozott

A Kelemen Kabátban Nagy Feróval szülinapozott

Az úgy volt, hogy Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban énekese a születésnapján elfújta a gyertyákat, és közben azt kívánta, hogy Nagy Feróval mulathasson...
 
Fotó: Tátrai Tibor/FB

Kossuth-díjat kapott Tátrai Tibor és Nagy Feró

A köztársasági elnök a nemzeti ünnep alkalmából kitüntetéseket adományozott, hagyományosan a Kossuth-díjakat is ekkor adják át.
 
 
Fotó: MTI

Nagy Feró a csúcson

Első helyen nyitott a MAHASZ Top 40-es listáján a Nagy Feró 75. születésnapjára készült Feró 75 – "Ahogy Ti zenéltek..." album.
 
Fotó: Médiaklikk

Ferenczi Gyuri és Mező Misi is beül A DAL 2021 zsűrijébe

Vincze Lilla, Nagy Feró és a visszatérő Mező Misi mellett új szereplőként Ferenczi György lesz A Dal 2021 zsűrijének negyedik tagja. Tavaly Pély Barna és Apáti Bence is zsűritagok voltak.
 
Fotó: Nagy Feró és a Beatrice/FB

Nagy Feró átvészelte a koronavírust

Néhány héttel ezelőtt ő és felesége is megfertőződött a koronavírussal.
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
 
A Mobilmánia – alap (FB)

Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.
 
Weisz Viktor, Szulák Andrea, Nagy Feró és Kökény Attila egy színpadon

Weisz Viktor, Szulák Andrea, Nagy Feró és Kökény Attila egy színpadon

Nagy találkozás címmel ad koncertet Weisz Viktor zenész, valamint vendégei, Szulák Andrea, Nagy Feró, Kökény Attila és Fűzy Gábor március 13-án a Budapest Kongresszusi Központban.
 
Megvan, kik lesznek a jubileumi Republic koncert vendégei

Megvan, kik lesznek a jubileumi Republic koncert vendégei

Nagy Feró, Bródy János és a Bagossy Brothers is színpadra lép március 14-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban, ahol a 30 éve alakult Republic zenekar tartja jubileumi koncertjét.
 
Fotó: YouTube

Pély Barna is beállt a sorba

Mivel viszonylag kevesen (tévés léptékkel mérve: senki) nézték A DAL 2020 szombati előválogatóját, mi sem, ezt már bevallottuk, így bloggerünknek, Szusinak el kell hinnünk látatlanban, hogy elhangzott ez a mondat az adásban: "Nem a zenei tér érdekel, arra annyira nem vagyok kíváncsi,...
 
A zsűri (Fotó: A Dal 2020)

Nagy Ferónak bejön A Dal 2020

Mondjuk, elég fura lenne, ha nem így vélekedne, mert ő az egyik zsűritag... Az első válogató szombaton lesz.
 
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Meglepetések nélkül született végeredmény a Petőfi Zenei Díjátadón

Most már hagyományosan, külön gálaműsor keretében adták át tegnap este a 2019-es Petőfi Zenei Díjakat Zamárdiban, a Strand Fesztiválon. Nagy meglepetés nem történt, a nyertesek gyakorlatilag ugyanazok, akik évek óta gyűjtögetik a hasonló szobrocskákat a hazai zeneiparban. Mintha csak...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek