Fotó: Zagar/FB

A legnépszerűbb karanténműfaj: REMIX!

Új remix EP-t tett közzé a Zagar, a hazai elektronikus zenei színtér szereplője. A több neves külföldi producer közreműködésével készült anyagon a tavaly megjelent stúdióalbum, a Woods, Spirits & Sorcery nyitó száma, a Lost Tribes öt remixe hallható.
 
Kerekdomb

Kerekdomb fesztivál: leköltözik Tállyára a Fővárosi Rapcirkusz

Rángatja az élet a fesztivált: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban le kellett mondani, most meg... hiszen tudjuk.
 
 
Fotó: kulturpart.hu

A Városmajorban és a Margitszigeten gőzerővel egyeztetnek

Itthon egy fokkal bizakodóbbak a szervezők a nyári szezonnal kapcsolatban, int külföldön, és legtöbben kivárnak vagy eltolják a dátumaikat augusztus végére. Így van ezzel a Budapesti Nyári Fesztivál keretében működő Városmajori Szabadtéri Színpad és a Margitszigeti Szabadtéri...
 
Van egy ember a világon, aki imádni fogja a házi karantént

Van egy ember a világon, aki hálás a koronavírusnak

Az Index értesülése szerint a koronavírus-járvány miatt idő előtt szabadul a börtönből a rapper, Tekashi 6ix9ine.
 
Elhunyt a Marsalis-zenészklán feje

Elhunyt a Marsalis-zenészklán feje

A műfajban híres Marsalis család feje 85 éves volt és a koronavírus következtében halt meg szerdán egy New Orleans-i kórházban.
 
A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

Mindenki máshogy üti el az időt, a Pál Utca Fiúk például elkezdte az archív anyagai közzétételét a YouTube csatornájukon és a FB oldalunkon is.
 
 
Kihvás lett Gloria Gaynor kézmosásra buzdító videójából

Gloria Gaynor azt üzeni: Túl fogja élni! – Hand Washing Challenge 2020

Úgy tűnik, James Corden kihívására válaszolt az énekesnő a Tik-Tok-on: a Hand Washing Challenge 2020-nak az a lényege, hogy kezet kell mosni és közben énekelni – s mindezt felvenni videóra a fürdőszobában a tükör előtt.
 
VeszprémFest

Postmoder Jukebox és dupla Dido-koncert a VeszprémFesten

A brit énekesnő Dido dupla koncertjével, valamint két visszatérő vendég, a Postmoder Jukebox és Juan Diego Flórez személyében teljessé vált a VeszprémFest 2020 programkínálata.
 
12 év után Budapestre érkezik Alanis Morissette

12 év után Budapestre érkezik Alanis Morissette

Az énekesnő 12 év után – idén október 12-én ad koncertet Magyarországon a Papp László Budapest Sportarénában, a LiveNation szervezésében.
 
Az amerikai modern rock nagykövetei budapestre érkeznek

Az amerikai modern rock nagykövetei budapestre érkeznek

2020. március 8-án először lép fel Magyarországon az X Ambassadors – a 2019 nyarán érkezett Orion nagylemez dalai mellé egy egészen friss anyagot is kapnak majd a rajongók az amerikai modern rock csapattól.
 
Új zenekarral fiatalít Galambos Dorina

Új zenekarral fiatalít Galambos Dorina

A Diorával az énekesnő a fiatalabb korosztályt szeretné megcélozni, így a hamarosan megjelenő EP dalai leginkább róluk és az őket érintő témákról szólnak.
 
Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Három jó nevű külföldi rockzenekarral és néhány magyar kedvenc csapattal kiegészülve immáron végleges a VOLT Fesztivál 2020-as nagyszínpadának programtáblája. Ott lesz a nagy visszatérő My Chemical Romance, a hazánkban már többször megfordult Bring Me The Horizon és a már nagy...
 
Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag Az Égen című projekten.

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló...
Új koncertek