A Radiohead legnagyobb slágerét egy divatbemutató miatt gondolta újra Thom Yorke

A Radiohead legnagyobb slágerét egy divatbemutató miatt gondolta újra Thom Yorke

Thom Yorke még tavasszal, a tokiói divathét apropóján álmodta újra a Radiohead talán legikonikusabb szerzeményét, a "Creep" című dalt, ami aztán Jun Takahashi "Creep very" címre keresztelt divatbemutatójának volt az aláfestő zenéje a tervező Undercover nevezetű márkájának 2021-es...
 
The Grand Reopening: Budapestet is értinti a Postmodern Jukebox világturnéja

The Grand Reopening: Budapestet is érinti a Postmodern Jukebox újrainduló világturnéja

A világhírű zenészek visszatérésének témája a 20-as évek, a Nagy Gatsby korszakának megünneplése. Eddig minden budapesti koncertjükön ott voltunk – gyanítjuk, ez 2022. június 23-án sem lesz másképp a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 
Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Élő online Kosztolányi-estet tart a Kaláka együttes március 27-én szombaton este a Marczibányi Téri Művelődési Központ közösségi oldalán. Az esemény megtekintése ingyenes.
 
VeszprémFestnek van B és C terve is

A VeszprémFestnek van B és C terve is

A VeszprémFest tavalyi elhalasztása után idén mindenképpen szeretnék megtartani a rendezvényt, ezért több tervet is készítettek arra az esetre, ha a hagyományos nyár eleji időpont valamiért kútba esik – írja a Kreatív.hu.
 
 Karolina Grabowska fotója a Pexels oldaláról

Ingyenes koncertközvetítésekkel búcsúztatja az óévet a BMC

Ma még a Szent Efrém Férfikar, majd a Modern Art Orchestra és az új lemezzel jelentkező Kéknyúl műsora érhető el a BMC közösségi oldalán.
 
 Whitney Houston halhatatlan lett

Whitney Houston halhatatlan lett

Nem mintha a dalai nem tették volna azzá, de egy gesztussal megerősítették ezt: bevonult a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Mivel mind a popsztár, mind lánya, Bobbi Kristina Brown tragikusan fiatalon hunyt el, anyja, a 87 éves Cissy Houston és sógornője, Pat Houston köszönték meg...
 
 
A Dombos Fest programja is végleges

A Dombos Fest programja is végleges

A DombosFest programja némileg változott, volt egy fontos időpontváltozás, itt vannak az új időpontok és a részletes program. Ahogy írták: "Lezárunk 20 évet... És elindítunk egy következő ciklust, melynek részleteiről semmit sem tudunk".
 
Idáig hallgattak, most megszólaltak a Dombos Fest szervezői

Idáig hallgattak, most megszólaltak a Dombos Fest szervezői

A nyári fesztiválokat nyomon követő cikkünkben 8alul) nagyon kevés tétel maradt szerkesztetlenül, magyarán: talán 3 fesztivál nem közölt semmiféle információt a státuszáról, ezek között volt a Dombos feszt is. Most megszólaltak. Jobb későn, mint soha.
 
Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenei gyerektábort szerveznek június 16. és 19., valamint július 6. és 10. között Velencén, ahol a 8-16 éves gyermekek ismert előadókkal zenélhetnek együtt. A Heureka Pop Tábor vendégei lesznek a Honeybeast, a Margaret Island, a Lóci játszik, Odett és Járai Márk is.
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
VeszprémFest

Dido sajnos marad a kanapéján: idén elmarad a VeszprémFest

A mai bejelentésnek köszönhetően áradnak a hivatalos közlemények a rendezvények részéről. Jobb esetben próbálkoznak a halasztással, rosszabb esetben egy évet várnunk kell rájuk. Mint például a VeszprémFest esetében is... :(
 
Dobosok Farsangja lesz a hétvégén

Megismerheted John Bonham trükkjeit a Dobosok Farsangján

Huszonötödik alkalommal rendezik meg szombaton Budapesten a Dobosok Farsangját, amelyen koncert, hangszerkiállítás és mesterkurzusok is várják az érdeklődőket a Vigyázó Sándor Művelődési Központban.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek