Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.
 
Dido

Bedobta az első nevet a VeszprémFest: Dido

Már épp kezdtünk aggódni, hogy jövőre a fesztiválok helyett az Arénát vagy a nagyobb szabadtéri szórakozóhelyeket kell előnyben részesítenünk, amikor berobbant a VeszprémFest bejelentése, miszerint július 15-én a História kertben ad önálló koncertet a 2000-es évek egyik legnagyobb...
 
 
Emir Kusturica

Unza, unza... Jövőre is lesz nyár a Margitszigeten

A Budapesti Nyári Fesztivál keretében jövő nyáron olyan neves előadók érkeznek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, mint Angela Gheorghiu, Piotr Beczala, Annalisa Stroppa, Rost Andrea, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Lucas & Artur Jussen, Luka Šulić, a La Fura dels Baus, a Stanley...
 
Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?!?

Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?!?

Röhej az egész. Mi ebben a jó? Most komolyan...
 
Zacher Gábor szupermen!

Zacher Gábor a legnagyobb rocksztár!

November 8-án az Instantban mutatja be a Rocksztárok porszívóznak című, második nagylemezét a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P).
 
Fotó: Balázs Szigligeti Photography

A szemtelenül fiatal rapper az Instantban lép fel


Závodi Marcel (Zävodi) neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen amellett, hogy itthon rendíthetetlenül igyekszik a hiphop műfajt nemzetközi szintre emelni, számos hazai és külföldi előadó dalszerzése, producerkedése köthető hozzá, mint például Majka, Király Viktor, Dér Heni,...
 
 
A kaleidoszkóp szemű lányok Zaporozseccel érkeznek az Instantba

A kaleidoszkóp szemű lányok Zaporozseccel érkeznek az Instantba

A Zaporozsec koncertjén bejárhatjuk a teljes Univerzumot, vagy éppen csak lógathatjuk a lábunkat a világ peremén... Az együttes régebbi és legújabb dalait élvezhetjük élőben május 11-én az Instant Klubban.
 
Fotó: twentees

Van egy perced?

A twentees nemrég jelentette meg Balkon című harmadik nagylemezét, mely kapcsán egy bonus tracket tartalmazó verziót tettek közzé a Föld napján. A zenekar a figyelemfelhívás mellett az ebből származó bevétellel a WWF Magyarország tevékenységét is támogatja.
 
Zävodi bemutatja, mi a szerelem – élőzenekaros premier az Instantban

Zävodi bemutatja, mi a szerelem – élőzenekaros premier az Instantban

Zävodi március 7-én mutatja be első lemezét a budapesti Instantban – ráadásul ez egy olyan konceptalbum, amelyre a YouTube számonként csorgó világában kevés példa van. A témája azonban korántsem ennyire ritka múzsa...
 
Faremido Operatársulat

Opera: pátosz nélkül, kötetlenül és végtelenül szórakoztatóan!

Február elsején folytatódik Újpesten a nagy sikerű opera-beavató és kedvcsináló programsorozat a FareMido Operatársulat előadásában, ahová ezúttal is szeretettel várják a zenekedvelőket.
 
Rockzene robotzenészekkel?

Rockzene robotzenészekkel?

A hírre (és a kérdésre) nem egy zenei oldalon bukkantunk – a Bosch tette közzé. A Magyarországon immáron 100 éve jelenlevő cég írása azt boncolgatja, részt vehet-e közös alkotásban az ember és a mesterséges intelligencia.
 
Fotó: Bodnár Dávid

Egy időre visszavonul a Képzelt Város

A Képzelt Város a november 24-i koncertje után teljes egészében készülő új lemezére koncentrál, így aki még idén szeretné elkapni a zenekart, annak az Instantban a helye.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek