Riszálja a sok makilány!

Riszálja a sok makilány!

Ausztrália és Madagaszkár élővilágát és kultúráját bemutató késő esti és éjszakai programokkal várják szombaton a látogatókat a Szegedi Vadasparkban.
 
Nagyot ment a SzegedRocks 2018 – kész a gigazenekar szeptemberi setlist-je is

Nagyot ment a SzegedRocks 2018 – kész a gigazenekar szeptemberi setlist-je is

A hazai online portáloknak – például nekünk :) – és zenei szaklapoknak köszönhetően egy év alatt már több százezren nézték meg a SzegedRocks2018 rockzenei flashmob videóit Magyarországon.
 
 
Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

A kanadai Mount Pearl vezetőinek volt elég humora ahhoz, hogy arról rappeljenek, voltaképp bazira semmi sem történik a városukban – írja Kreatív.hu.
 
Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

A Tisza magas vízállása miatt úgy döntöttek, máshová viszik a háromnapos szegedi Deja Vu Fesztivált.
 
Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv.
 
Fotó: YouTube

A Notre Dame-ért koncerteznek Szegeden

Jótékonysági orgonaestet tartanak pénteken a szegedi fogadalmi templomban, a hangverseny bevételével a párizsi Notre-Dame újjáépítését támogatják.
 
 
Fotó: Keith Wako (Pexels)

20 év pengetés – Idén jubilál a szegedi gitárfesztivál

A Szeged IGF // International Guitar Festival idén a huszadik születésnapját ünnepli, így a legrégebben működő és egyben az egyik legjelentősebb gitáresemény Magyarországon. Az évek során összesen öt kontinens, harmincegy országából érkeztek neves művészek és 2019-ben sem lesz...
 
Fotó: cityrocks.hu

Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának dallistája!

Szeptember 7-én kecskeméten rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több száz zenész fogja egyszerre eljátszani a szervezők által kiválasztott zeneszámokat. Hazánk legnagyobb rockzenekarába már elindult a jelentkezés.
 
Plácido Domingo énekel először az új szegedi stadionban

Plácido Domingo énekel először az új szegedi stadionban

Nyáron avatják fel a a szegedi Dorozsmai út mellett az ifjúsági centrumot – a tervek szerint a Szeged-Grosics Akadémia a Lazióval játszik majd barátságos mérkőzést, de Plácido Domingo is itt koncertezik augusztusban – írja Délmagyar.
 
 Balett-táncosokkal turnézik a Honeybeast

Balett-táncosokkal turnézik a Honeybeast

A november 21-i telt házas szimfonikus Aréna koncertet követően most ismét egy teljesen egyedülálló dologgal rukkol elő a Honeybeast. Jövő év februárjától áprilisig a Szegedi Kortárs Balett táncosaival közös produkciójukat mutatják be országszerte
 
SzegedRocks 2018 (MTI)

A SzegedRocks átköltözött Kecskemétre

Az idén tavasszal megszervezett SzegedRocks Magyarország első olyan rockprodukciója volt, amelyben négyszáz zenész adott elő közösen, dobolva, gitározva és énekelve négy dalt. A folytatásban ismét több százan zenélnek majd együtt jövő év őszén a KecskemétRocks produkcióban a...
 
Majka Curtis-es bulija elvitte a SZIN pálmáját

Majka Curtis-es bulija elvitte a SZIN pálmáját

Történetének legjobb fesztiválját tudhatja maga mögött a Szegedi Ifjúsági Napok, ami idén ünnepelte 50-dik születésnapját. A jubileumi fesztivál minden eddigi rekordot megdöntött, több mint 100 ezres látogatószámával és egymás után két telt házas nappal.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek