A Tankcsapda is lemondta a koncertjeit

A Tankcsapda is lemondta két külföldi koncertjét

A debreceni zenekar kassai és salzburgi koncertjeit volt kénytelen lemondani a kinti hatóságokkal történt egyeztetés után.
 
Strand 2020

Titkos produkcióval készül a Strand Fesztivál

50 plusz hazai zenekarral bővülve elkészült a Strand Fesztivál nagyszínpadának teljes beosztása. A szervezők minden eddiginél erősebb line-uppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18. és 22. között.
 
 
Háromszor veri ezt kenden a Tankcsapda vissza!

Háromszor veri ezt kenden a Tankcsapda vissza!

A hármas szám bűvöletében marad a háromtagú különítmény: a tavalyi 30 éves jubileum után idén három részletben – május 1-jén, július 31-én és október 2-án – vonultatják fel eddigi életművüket a Budapest Park közönségének.
 
Strand 2020

Strand Fesztivál 2020 – új énekesnővel érkezik Parov Stellar

Karácsony közeledtével sorra ébredeznek a nagy nyári fesztiválok, hogy még az unalmas, és sokszor használhatatlan ajándékok megvásárlása előtt kínáljanak alternatív lehetőséget a tanácstalanoknak.
 
 A Bagossy Brothers Company

A 43. hét csúcsra jutott dalai

A magyarok közül Rúzsa Magdi és a Bagossy Brothers Company lehetnek elégedettek, de nem dőlhetnek hátra, ha a csúcsdöntést tűzték ki célul. A Top 40 albumoon kívül egyelőre még minden lista élén külföldi előadó áll.
 
Hajúvanna-dudududú – Emiliónak ajánlja kurzusait egy nyelviskola

Hajúvanna dudududú – Emiliónak ajánlja kurzusait egy nyelviskola

A Kreatív.hu vette észre, hogy egy nyelviskola Emilio halandzsa fánkijával hirdeti magát :)
 
 
200 dal, 14 stúdióalbum, 5 könyv, 4 válogatásalbum, 3 koncertlemez – Boldog szülinapot, Tankok!

200 dal, 14 stúdióalbum, 5 könyv, 4 válogatásalbum, 3 koncertlemez – Boldog szülinapot, Tankok!

Ma hivatalosan is 30 éves az ország egyik legismertebb rockzenekara a Tankcsapda. A nyári fesztiválok stabil nagyszínpados szereplője, albumaikat a mai napig több ezer példányban veszik meg vagy töltik le, a jubileumi évet pedig a Los Angeles-i Whisky a Go Go koncert után hat városban,...
 
Amerikában, a legendás Whisky a Go Go-ban lép fel a Tankcsapda, a Junkies és a Rómeó vérzik

Amerikában, a legendás Whisky a Go Go-ban lép fel a Tankcsapda, a Junkies és a Rómeó vérzik

A negyedszázados jubileumot ünneplő Junkies játszik Amerikában az idén 30 éves Tankcsapda előtt. A két banda október 4-én San Franciscóban, október 5-én pedig Los Angelesben, a legendás Whisky a Go Go-ban lép fel, ahol a debreceni zenekar a hivatalos születésnapi koncertjét tartja –...
 
Kovács Patrícia, Janklovics Péter és az Alma együttes frontembere  is szerepel a Tankcsapda új klipjében

Kovács Patrícia, Janklovics Péter és az Alma együttes frontembere is szerepel a Tankcsapda új klipjében

Októberben új lemezzel jelentkezik a debreceni rockzenekar, a most debütáló friss klip a 'Liliput Hollywood' című album első kiemelt dalára készült.
 
Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört a kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört egy kisebb kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Pontosabban: kilométer ÉS dátum, de az már nagyon hosszú cím lett volna... Mi is hírt adtunk arról, hogy a szeptember elejére meghirdetett sörös buli Tankcsapda koncertjét a szervezők lemondták, mert szerintük a fesztivál előtti időszakban a Tankok négy közeli helyszínen is...
 
Index.hu: A miskolci sörfesztiválnak nem kell a Tankcsapda

Index.hu: A miskolci sörfesztiválnak nem kell a Tankcsapda

A fesztivál szervezői döntöttek így, ezzel tudtukon kívül elsők lettek valamiben, hiszen a zenekart így (aláírt szerződés után) még nem utasította vissza fesztivál soha – írja a portál.
 
Fotók: Rockstar Photography

Több mint százezren buliztak Debrecenben – a Tankcsapdával értek a csúcsra

Vasárnap véget ért a 12. Campus Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén 114 ezren látogattak el.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek