Fotó: Budapest Park

Tankcsapda – az első 10 év (koncertkisregény)

Mivel számomra a Tankcsapda életművéből nagyjából az első 10 év az, ami értékelhető (na jó, legyen 12), már tavaly is kíváncsi lettem volna erre a koncertre, de aztán a Parkba szervezett, évtizedekre bontott tematikájú koncertsorozatot a covid miatt kissé módosították.
 
Zenészek egymás közt: Somogyi Feri (Colorstar) és Lecsó (PUF) fotózza egymást

Fesztiválbeszámoló fesztivál nélkül, avagy 500 fős kalandok

Bár ez a cikk csak október közepén jelenik meg, de esetenként messze-messze visszanyúlunk az időben, ha nem is egy távoli galaxisba, de mindenféle budapesti szórakozóhelyekre. Egy közös van bennük: mind szabadtér – ezen a nyáron (meg ősszel) ezek voltak az én fesztiváljaim. Ilyen volt...
 
 
A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie tizedik része Debrecent mutatja be a Tankcsapda dalán keresztül.
 
Törölték a Jail fesztivált: itthon marad a Neoton, az Aurora és a Tankcsapda is

Törölték a Jail Fesztivált: itthon marad a Neoton, az Aurora és a Tankcsapda is

Szóltunk, hogy ez jön, és azt is hozzá kell tennünk, hogy nem szívesen írjuk ezeket a cikkeket.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Amit lehet a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Amit szabad a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Két dolgot kell előre tudni a dolog megértéséhez (vagy, ha az nem is megy, akkor a képbe kerüléshez): május 19-én írtuk meg, hogy a Tankcsapda 2 db autós koncertet fog tartani. Tegnap meg azt, hogy a kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását – s ez az...
 
 
A fotó illusztráció

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
 
A Tankok turnébusza

A Tankcsapda adja az első két magyar autós koncertet

Arról már mi is beszámoltunk, hogy Dániában volt már ilyen kezdeményezés, de más országokból is olvastunk tudósításokat, emlékeink szerint valamelyik Balti-államból jött a híradás. Most itt az első magyar autós buli, sőt: egyszerre mindjárt kettő!
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
FEZEN Klasszik

FEZEN Klasszik: a különbözetet leihatod a büfében!

Bár az idei hagyományos FEZEN fesztiváltól is könnyes búcsút kellett vennünk, a szervezők ígéretéhez híven, szeptemberben jönnek egy 3 napos mini változattal: csak hazai fellépőkkel!
 
Fotó: Pexels.com

A Tankok online videós versenyt hirdettek

A Tancsapda versenyt hirdet, melyre vers- és prózamondók, énekesek, zenészek táncosok, humoristák, egyszóval bárki jelentkezhet, „aki otthon van, és szeretne előadni egy általa kedvelt Tankcsapda dalt”.
 
Az este, amikor Tankcsapda-koncert volt a nappalimban

Az este, amikor Tankcsapda-koncert volt a nappalimban

Idén tavasszal indult el világszerte az a karanténkoncert-turné – a WHO támogatásával –, amelynek nagyobb összefogást kellene eredményeznie, mint amilyen a Live Aid koncerten volt... Itthon a Tankcsapda lett a turnéindítók egyike – őszintén bevallom: egész nap vártam az esti bulit.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek