Vadi új albumával tér vissza hozzánk jövőre a Kensington

Előbújnak erdőből – visszatér hozzánk jövőre a Kensington

2020 március 28-án új dalokkal látogat el hozzánk a fesztiválok egyik kedvenc indie zenekara, a holland Kensington. Helyszínnek ezúttal az Akváriumot választották, és tapasztalva a korábbi fokozott érdeklődést, szinte biztos, hogy ezen a napon is megtelik majd a NagyHall.
 
Big Daddy Wilson visszatér Óbudára

Big Daddy Wilson ismét beköszön Óbudára

Július 21. és 25. között világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze a Kobuci kertben, hogy az élő blues örömébe beavassák a közönséget: a VII. Bluesfesztivál minden bizonnyal a fesztivál történetének egyik legerősebb műsorkínálatával várja a közönséget.
 
 
Előkerült végre az agyon keresett Freddie Mercury felvétel

Előkerült végre az agyon keresett Freddie Mercury felvétel

Tegnap került fel a videómegosztó csatornára Freddie Mercury elveszettnek hitt felvétele, ami még 1985-ben készült Dave Clark közreműködésével, ami egy nap alatt majd 2 milliónyi kattintást generált.
 
Fotó: Bohém Ragtime Jazz Band/FB

Olaszország lesz a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál díszvendége

Március utolsó hétvégéjén Kecskeméten ismét megrendezik a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivált.
 
A hetedik az idő maga: új colorStar-lemez + lemezbemutató

A hetedik az idő maga: új colorStar-lemez + lemezbemutató

Itt a colorStar hetedik, Time Is The Drug című nagylemeze. A közel egy órás, kilenc dalt tartalmazó anyag első számú inspirációs forrásait a zenekar korai éveinek albumai, illetve az utóbbi idők fontos és meghatározó kulturális hatásai (sorozat, film és olvasmányélmények) adják....
 
Antal Timi feat. Demko Gergő/Mediaklikk.hu

Már megint a zsűriről szólt A Dal műsora

Szombat este kezdetét vette a nemzeti dalválasztó idei versengése, ahol a kissé unalmas szerzemények mellett Nagy Feró bicskanyitogató beszólásai borzolták a kedélyeket. És ezen még a korábbi zsűritag, Frenreisz Károly full playback extra produkciója sem segített...
 
 
Fotó: All Time Low/FB

Már a karácsonyra készülnek a zenekarok...

Még nincs is vége a nyári fesztiválszezonnak, de már karácsonyi koncertekről és év végi céges partikról kapunk értesítéseket... Az All Time Low például két ünnepi koncertet is ad, az eseményre különleges vendégeket hívtak.
 
Green Day 1990/Billboard

7 együttes, akik még a gimiben kezdték

Sokan már gyerek- vagy tinikorukban tudták, hogy zenélésből szeretnének majd megélni. Íme néhány zenekar, akik még a középiskolában kezdték el a közös zenélést, de nemcsak túlélték a gimis éveket, hanem világhírre és óriási rajongótáborra tettek szert.
 
Fotó: Miskolci Balett

A filmtörténet egyik legnagyobb alkotásából készült táncjáték Miskolcon

"I think this is the beginning of a beautiful friendship" – ezt az idézetet sokan a Macskajajnak tulajdonítják, holott eredetileg a Casablanca című film zárómondata. A Casablanca pedig – Szabó István, filmrendező szerint, és mi hiszünk neki – a filmtörténet egyik legnagyobb alkotása...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek