Repülni repülőgép nélkül a legjobb... Fotó: Tűzmadarak

Repülnek a testek: tánc, cirkusz, koncertek, slam, beatbox

A Flying Bodies rendezvények minden évben a legizgalmasabb, legkülönlegesebb, legkreatívabb embereket hozzák össze, emellett a helyszínek tulajdonságai és a programok struktúrája mind lehetővé teszik a legközvetlenebb, legszabadabb kapcsolódást egymáshoz.
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
 
Ady Endre a Balatonban – színházkoncert a Trip hajón

Ady Endre a Balatonban – színházkoncert a Dunán

Néhány éve Víg Mihály megzenésített néhány Ady verset, és mostanra egy teljes repertoár született ezekből a versdalokból. 2019. március 31-én a Trip hajón látható majd ez a műsor.
 
Petruska

Petruska András nem csügged

Petruska Andrásnak nem vették el a kedvét a dalolástól a közelmúlt eseményei, maga mögött hagyva a szomorú perceket, új albumának bemutatójára készül.
 
Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón 2019. február 22-én. A legendás előadók szellemét (Jimi Hendrix, Santana, The Who) és dalait tribute zenekarok idézik majd fel – a kor...
 
Plégium volt az Eurovízió tavalyi győztes dala

Plágium volt az Eurovízió tavalyi győztes dala

A !!!444!!! szúrta ki, hogy Netta Barzilai Toy című számának szerzői között – ezzel nyerte meg az izraeli énekesnő tavaly az Eurovíziós Dalfesztivált, ezáltal Izrael az idei rendezési jogát – hirtelen felbukkant Jack White.
 
 
Hogy állt talpra Tóth Vera

Hogy állt talpra Tóth Vera

A Kudarc Sorozatban olyan ismert vezetőkkel, vállalkozókkal, művészekkel és sportolókkal beszélgetnek a Trip hajón, akik a válságból, a nehéz helyzetekből felálltak, irányt változtattak, újrakezdték.
 
Fotó: Fényes Gábor

Frenk bábszínháza a Trip hajón

Frenk behajózik: mostani budapesti koncertje a Batthyány térhez közel horgonyzó TRIP hajón lesz – ahová nem csak zenekarával érkezik, hanem magával visz néhány bábot is...
 
Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

A Magyar Elvis Klub idén idén különleges helyszínt választott a hagyományos születésnapi Elvis-bulijához: a Király ezúttal hajóval érkezik közénk.
 
A Budapest Voices énekese új klippel zárja az évet

A Budapest Voices énekese új klippel zárja az évet

Nagy Ricsi az X-faktorban tűnt fel, és a fiatalember előtt a tehetségkutató számos kaput megnyitott: szerepelt filmsorozatban (Középsulisok), beválogatták a Budapest Voices énekesei közé, az év elején kiadta első, hatszámos albumát (Egy percig tart), lemezbemutató koncertre készül –...
 
A TOTO gigaturnéja Budapestre jön!

A TOTO gigaturnéja Budapestre jön!

A 40 Trips Around The Sun elnevezésű turné már megkezdődött Európában és Észak-Amerikában. Ez a banda leghosszabb koncertkörútja évek óta, amelyet most kiterjesztenek 2019-re – és az egész világra. Az eddig mindenhol taroló, telt házakkal futó koncert 2019. június 27-én a Budapest...
 
Zene, színház, képzőművészet, film, irodalom, urbanisztika, gasztronómia, gyerekprogramok és vízi-, vízparti sportok egyaránt helyet kapnak a három nap alatt.

Uszályról ad koncertet a Szabó Benedek és a Galaxisok: Dunapest Fesztivál több mint 100 programmal

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén (2018. augusztus 31. – szeptember 2) .a főváros folyó menti helyszínein száznál is több művész és előadó programjai közül lehet válogatni majd.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek