Egy szorongó ember monológja a reptéren – live session-re hangolva

Egy szorongó ember monológja a reptéren – live session-re hangolva

Tavaly jelent meg a Nunki Bay Starship csapatának bemutatkozó nagylemeze Sigma Sagittarii címmel, most pedig itt a folytatás: a zenekar körül mostanában több dolog is történt, jók és rosszak egyaránt – a What God Said videója ezeket foglalja össze. A dal az első ízelítő a Nunki Bay...
 
Leléptél – itt a LongStoryShort! első magyar nyelvű dala

Egy elhagyott férfi hülyeségeket beszél magának...

A LongStoryShort! újabb klippel jelentkezik, hamarosan érkező debütáló albumáról. A Leléptél egy szakítást dolgoz fel, férfi szemszögből bemutatva, hogy milyen, gyakran hülyeségnek hangzó gondolatokkal nyugtatja magát az elhagyott fél... A lemezbemutató koncert szeptember 5-én, a...
 
 
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Zenés képregényszínház a Budapest Bárral

Találós kérdés következik: a TRIP és a Városmajori Szabadtéri Színház produkciójának szezonbeli premierje szeptember 14-én lesz az UP Újpesti Rendezvénytérben a Budapest Bárral – hány éves a kapitány?
 
Völgyhétvégék

Hétvégék a Völgyben: megvannak a dátumok!

Bár hagyományos formájában a Művészetek Völgyét idén nem rendezik meg, a szervezők ígéretéhez híven ősszel jönnek a Völgyhétvégék, koncertekkel, túrákkal, népművészettel – és a megszokott hangulattal.
 
Illusztráció: Trip hajó

A TRIP Hajó visszavágná a nézők számát

Mielőtt belemennénk: a mai Beck Zoli – A nemzedék nélküli ember című előadás elmarad. Hogy mi lesz a többivel, arra két ötlete is van a legénységnek, mindemellett azt is megígérték, hogy minden elmaradt eseményt pótolnak.
 
25 évig nem állt színpadra a magyar Laurie Anderson: Kamondy Ágnes a Trip Hajón

25 évig nem állt színpadra a magyar Laurie Anderson: Kamondy Ágnes a Trip Hajón

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál októberi nagy sikerű A38-as bemutatója után most egy másik hajó, a TRIP tűzi műsorára január 30-án az underground legenda Pest fölött az ég című estjét.
 
 
Kosheen

Sian hangja ezer közül is felismerhető: Kosheen a Barba Negrában

Legutóbb a Művészetek Völgyében énekelt, jövőre pedig visszatér a Barba Negra Track színpadára a különleges hangú frontasszonnyal büszkélkedhető Kosheen csapata.
 
Fotó: Laura Adán/ Che Sudaka FB

A Che Sudaka is fellép Füreden a Márton-napi gasztrofesztiválon

A balatonfüredi Gastro fesztivál nagyszínpadán fellép majd mások mellett Hangácsi Márton, Charlie Winston brit muzsikus, a Gabin nevű olasz nu-jazz formáció, valamint Spanyolországból a Che Sudaka. Vasárnap a veszprémi Kabóca Bábszínház produkcióját láthatják az érdeklődők,...
 
Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

A furcsa című anyag – az ilyen szavakért büntet a FB, hiába van kipontozva... – a zenész egy nehéz életszakaszának lenyomata. A lemez bemutatója november 15-én lesz a fővárosi Trip hajón
 
Jó hír a Kispál és a Borz rajongóknak

Jó hír a Kispál és a Borz rajongóinak

Sőt, egyszerre kettő is: egyrészt megjelenik a zenekar első négy lemeze vinylen, másrészt egy közönségtalálkozó keretében be is mutatják az első kettőt.
 
Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Az egykori EDDA tagok, Mirkovics Gábor "Zserbó" és Csillag Endre "Csuka" által alapított zenekarnak tavaly jelent meg Őrült érzés című DVD felvétele a '70-es és '80-as évek EDDA zenészeivel, a bakancsos és a '85-'87-es felállás dalaival. Rövidesen új, négyszámos EP-vel jelentkeznek.
 
Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Már lassan 8 éve, hogy hivatalosan feloszlott a zenekar – pontosabban Jack White és Meg White duója –, de még csak most került fel a netre az utolsó koncertjük.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek