Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Éljen a tavasz! Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Három év után nyílik újra a Budapesti Tavaszi Vásár. Március 26-tól április 18-ig a Városháza parkban ingyenes koncertek, családi programok, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat. A nyitóhétvégén, március 26-án és 27-én naponta 4 koncerttel...
 
Elhagyta hazáját Oroszország első számú énekesnője

Nála csak Putyin híresebb, vagy még ő sem: elhagyta hazáját Oroszország első számú énekesnője

A Millió rózsaszál megvan? Nem, ez a dal nem magyar szerzemény, bár annak idején Csongrádi Kata előadásában lett igazán népszerű – eredetileg a minden oroszok sztárjának aposztrofált énekesnő, Alla Pugacsova adta elő.
 
 
Ed Sheeran is fellép az ukrajnai háború áldozatainak szentelt jótékonysági gálán

Ed Sheeran is fellép az ukrajnai háború áldozatainak szentelt jótékonysági gálán

Camila Cabello és Ed Sheeran is fellép a birminghami jótékonysági gálán, amit az ukrajnai háború áldozatainak megsegítéséért rendeznek március 29-én. A koncert szereplői között lesz még Snow Patrol, a nyáron Magyarországon is koncertező Emeli Sandé és Gregory Porter.
 
Ukrán artistákkal turnézik Hiollandiában a Recirquel társulata

Ukrán artisták is fellépnek a Recirquel legsikeresebb produkciójában

A My Land című előadását most éppen 23 hollandiai színházban adja elő a magyar újcirkusz társulat. A nemzetközi turnésorozatban hét ukrán artista is fellép.
 
Biztonságban van a kijevi óvóhelyen, a Jégvarázs-dallal világhírűvé vált kislány

Biztonságban van a Jégvarázs-dallal világhírűvé vált ukrán kislány

Az óvóhelyen meghúzódó hétéves ukrán kislány, Amelia a Let It Go-t énekelte el egy telefon kamerája előtt – a felvétel vírusként terjed a közösségi médiában.
 
 Music Saves Ukraine: remény és segítség a magyar zenészektől

Music Saves Ukraine: a magyar támogató koncertek egy helyen!

A Music Hungary Szövetség – mint mindannyian – megrendülten követi az ukrán eseményeket, és úgy érzi, ebben a helyzetben segítenie kell a bajba jutottakon, legyen szó akár az ott maradtakról, akár azokról, akik arra kényszerülnek, hogy elhagyják otthonaikat.
 
 
Kijevben is fellép a friss MTV EMA-díjas Måneskin is. Fotó: Måneskin/FB

Többek között koncertjegyekre költhetik az ukránok az oltásért kapott pénzt

Minden ukrán, aki felveszi a koronavírus elleni védőoltásból a teljes védettséghez szükséges mindkét adagot, ezer hrivnyát (több mint 12 ezer forintot) kap az államtól, azonban nem költhetik akármire a pénzjutalmat.
 
24.hu: Feltámadt egy halott az ukrán metálzenétől

24.hu: Feltámadt egy halott a metálzenétől

Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamított meg egy hullaházban próbáló ukrán metálzenekart – írja a hírportál.
 
Ismét az A38-on koncertezik ONUKA

Ismét az A38-on koncertezik ONUKA

Az ukrán formáció két éve óriási bulit csinált a hajón, így alig várjuk az április 12-i koncertet, ahol új albumával kápráztatja majd el a magyar közönséget az ONUKA.
 
Fotó: Maruv/FB

Ukrajna offolja az Eurovíziót

Ukrajna nem vesz részt a Tel-Avivban megrendezendő Eurovíziós Dalfesztiválon, mert az országos válogató második és harmadik helyezettje sem akar fellépni Ukrajna színeiben az első helyezett énekesnő, Maruv helyett, aki oroszországi fellépései miatt nem képviselheti hazáját.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek