Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on

A zenekar 6 éves pályafutása alatt 3 nagylemezt készített és rengeteg koncertet adott, az utolsó február 3-án lesz az Hajón.

Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
Fotó: Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál

Elmarad a pünkösdi fesztivál

Ma már beszámoltunk a Fezen törléséről/halasztásáról, most a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál búcsúzik a közönségétől, és kezdte meg az átmentést a 2021-es szezonra.
 
 
Új néven, de változatlanul ingyenes programokkal vár a Boglári Szüreti Fesztivál

Láng és Víz Show-val és többek között egy 140 tagú együttessel vár a Boglári Szüreti Fesztivál

Bár a főtámogató bedobta a törölközőt, Boglár mégsem marad fesztivál nélkül. Augusztus 16-20. között rengeteg programmal, köztük például a Magna Cum Laude, a Road, a Useme, az Old Boys, a Zorall, a Bikini és a Paddy and the Rats koncertjével, no meg ízletes borokkal vár mindenkit a...
 
Fotó: USEME/FB

A Useme nyerte a Nagy-Szín-Pad!-ot

A Useme nyerte a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt csütörtökön este a fővárosi Akvárium Klubban. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három zenekar mérte össze tudását, a végeredményről a közönség szavazatai döntöttek.
 
Nagy-Szín-Pad!

Megvan a három döntős zenekar: közülük kerül fel egyik a Sziget Nagyszínpadára

A zsűripontoknak és a nézői szavazatoknak köszönhetően kialakult az idei Nagy-Szín-Pad! verseny döntőbe jutó hármas csapata a Follow the Flow, a Useme és a The Bluebay Foxes személyében.
 
Hatodszorra küzdenek hazai előadók a Nagy-Szín-Pad! versenyében

Hatodszorra küzdenek a hazai előadók a Nagy-Szín-Pad! versenyében

Idén májusban hatodik alkalommal csapnak össze a legkülönbözőbb műfajokból érkező zenekarok és előadók a Nagy-Szín-Pad! igencsak csábító nyereményeiért, köztük a Sziget fesztivál nagyszínpadán való szereplés lehetőségért. A nyolc produkció a szakmai zsűri pontjai mellett...
 
 
Hatodszor is  Nagy-Szín-Pad!

Hatodszor is Nagy-Szín-Pad!

A Nagy-Szín-Pad! nem tehetségkutató, hanem egyfajta tehetségMUTATÓ, amelyben olyan előadók és zenekarok vesznek részt, akik klubszinten már jelentős népszerűségre tettek szert. Kizárólag meghívásos alapon működik, a szervezők nem fogadnak el jelentkezést.
 
Egy hír, amelyben benne van a Wellhello, de nem úgy...

Egy hír, amelyben benne van a Wellhello, de nem úgy...

Van abban valami – keressük a jó szót... – ... ööö... pikáns, hogy a Wellhello a zenefogyasztás tisztaságáért kampányol akkor, amikor feljelentéstől és pertől hangos a házuk tája. Hát, ez most így jött ki, de az ügy attól még legalább olyan fontos, meg aztán feltehetően...
 
Fotó: FEZEN Facebook

Dj Bobo és finn folkmetál: beugrottunk a FEZEN-re

A hétvégén folytattuk fesztiváljáró körutunkat, ahol ezúttal Székesfehérvár volt a célpont. A rockerek kedvenc gyülekezőhelyének kikiáltott FEZEN a maga puritánságával, ugyanakkor egyre bővülő programkínálatával még mindig a kedvenceink közé tartozik.
 
Fotó: laut.de

Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi sztárok a jubiláló Track nyári kínálatában

Már nagyban dübörög az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még ránk Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.
 
Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

A hazai fesztiválszezont a Feszt!Eger nyitja, a festői Bolyki-völgyben. A "Csakazértis zene!" felkiáltással ismertté vált fesztivál május 31. és június 2. között hívja a fesztiválozókat és a szakmát, valamint az ifjú zenei tehetségeket, hisz' a buli mellett lesz idén is a Music...
 
Fotó: Massza/Full szerviz

Az album, amelyet egy hangalámondásos pornófilm ihletett

Az október a klubszezon nyitánya. Ráadásul most lesz a CAFe Budapest kortárs fesztivál is, amelyhez olyan helyek is csatlakoztak, mint a Kuplung vagy az A38. De ezeken kívül is adódik lehetőség arra, hogy a Cseh Tamás Program által támogatott formációk megmutassák magukat.
 
Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek