Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története

Ahogy azt híreink között beharangoztuk, a Turbina vacsorakoncerteket szervez (link a cikk végén). Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy meghívtak a keddi eseményre. Minden ízében kiváló este volt...

Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története
Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Lehet, nem ez a legjobb lélektani pillanat, amikor a zenét és az étkezést egy lapon emlegetjük, de azért ez egészen más tészta (...), mint az operaházi büfé*: ez a BISZTRÓZÁS. Zenével.
 
Fotó: notedidanzaonair.com

Könnyűzenei fesztiválon még soha nem táncoltak balettművészek – magyar pláne

Kultúrtörténeti esemény zajlott Olaszországban, amelynek magyar vonatkozása is volt. Könnyűzenei fesztiválon még soha nem táncoltak balettművészek igazi klasszikus darabot.
 
 
Fotó: Forralt bor és kocsonya piknik, Vácrátót

Tedd fel a kezed, melyik a legjobb kocsonya!

Tudtad? Spiegelhalter László, azaz DJ Spigiboy Vácrátót polgármestere. A vácrátótiak pedig immár kilencedik alkalommal hirdetik meg a kocsonyaversenyt a hétvégi Forralt bor és kocsonya pikniken.
 
Úristen, Szakértők veszik át a színpadot a színészektől a Vígszínházban!

Úristen, szólót énekel Stohl András és Kulka János is!

Úristen, zene is lesz! címmel ad koncertet Kovács Marci és a Szakértők zenekar a Vígszínházban 2024. január 13-án. A koncertelőadáson 13 zenész és 78 (!!!) színész lép színpadra.
 
Fotó: Horváth Charlie/FB

Charlie – dupla koncerttel

Sztárvendégekkel ad dupla születésnapi koncertet Charlie november 2-án és 3-án a Budapest Kongresszusi Központban.
 
1984. augusztus 4-5., Békefesztivál. Az első napi rock koncerten történt tömegoszlatás után.Fortepan / Fortepan/Album028

Ki emlékszik már az 1984-es pusztavacsi Békefesztiválon történtekre?

Aki esetleg nem, annak felelevenítik: az 1984-es pusztavacsi Békefesztiválon történt rendőri beavatkozásról szóló előadással indul a Beatkorszak szabadegyetem új szemesztere, amely kéthetente szerdánként újabb és újabb rocktörténeti érdekességekkel jelentkezik a Lumen Kávéházban.
 
 
Fotó: Nemzeti Botanikus Kert

Fókuszban a lótusz

Az indiai lótuszt bemutató tematikus napot tart szombaton a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert. Akik csendes vagy a zene hangjaihoz kötődő kikapcsolódásra vágynak, azok meditatív, hangszeres bemutatókon vehetnek részt Tóth Szabolcs szitárművész és Bársony Bálint zenész tolmácsolásában.
 
 KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.
 
Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.
 
Fotó: RTL Klub

Elhunyt az X-Faktor egykori versenyzője, Kovács László Stone

Korábban több infarktusa volt, egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, amit már nem bírt el a szervezete – írja az nlc.hu.
 
Az a típus vagyok, aki élete végéig várja a csodát – Kovács Kati életműkoncert a Kongresszusi Központban

Az a típus vagyok, aki élete végéig várja a csodát – Kovács Kati életműkoncert a Kongresszusi Központban

Életműkoncertet ad Kovács Kati szeptember 12-én a Budapest Kongresszusi Központban. Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője több mint öt évtizede tartó pályafutása legjobb dalai közül válogat a koncertre, ebből az alkalommal válaszolt az MTI pár kérdésére.
 
Fotó: Szuterén Gasztrotér

Vacsorakoncertek a szuterénból

A Szuterén Gasztrotér egy lakásétterem, amelyet a Tóth házaspár (Rita és András) működtet házuk vadregényes kertjében és egy különálló, vendégek fogadására alkalmas beltéri helyiségben 2017 óta.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek