Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak ére –  És most magyarországra jön
Rhapsody in Blue – ez lesz az utolsó Bohém Fesztivál

Városi halottasház az Akváriumban

Először jön Magyarországra a ZillaKami és SosMula által New Yorkban megalapított hardcore rap duó, a City Morgue. Az Akváriumban az új lemezüket mutatják majd be, és garantáltan nem lesz halotti csend július 9-én, a NagyHallban.
 
Fotó: Paolo Nutini/FB

Egy kvízzel indult a karrierje – az Akváriumban lép fel Paolo Nutini

Last Night In The Bittersweet című érkezik július 21-én, az Akvárium Klubba a zenei őstehetség, aki mindössze 18 éves volt, amikor öt albumra szóló szerződést írt alá az Atlantic Records-zal.
 
 
A LANDMVRKS-koncert átköltözött az Akváriumba

A LANDMVRKS-koncert átköltözött az Akváriumba

A francia LANDMVRKS koncertjére közel két hónappal a buli előtt el is kelt minden jegy, így a május 2-i esemény átkerült a Dürerből az Akvárium Klub NagyHalljába.
 
A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Tinariwen 13 év után látogat el ismét Budapestre: az Akvárium Klub NagyHalljában adnak majd koncertet 2024 szeptemberében.
 
Fotó: Bolega Niki, forrás: Lovasi András/FB

Pécs egy hétvégére a Zene Házába költözik

Lovasi András, Parti Nagy Lajos, Kocsis Gergely és a Zsolnay Fényfesztivál is képviseli Pécset a Magyar Zene Háza Város a Házban sorozatában
 
Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)

Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)

Az Anna and the Barbies különleges előadás-koncerttel várja a rajongókat a Várkert Bazárban, ahol vendégelőadóként Novák Péter színművész is fellép. Az esten a közönség aktív részvételével a versek és a zene segítségével keresik a zenészek az élet nagy kérdéseire a...
 
 
Hatvan éves sztorit ünnepel a Várkert Bazárban a Keep Floyding zenekar

Hatvan éves sztorit ünnepel a Várkert Bazárban a Keep Floyding zenekar

A Pink Floyd zenei örökségének hazai őrzője, a Keep Floyding együttes különleges rocktörténeti évfordulót ünnepel május 4-én a Várkert Bazárban.
 
Különleges koncertet ad az Akváriumban a kaliforniai garázsrock úttörője

Különleges koncertet ad az Akváriumban a kaliforniai garázsrock úttörője

Ty Segall először lép fel Budapesten – ültetett, szóló akusztikus koncertet ad majd a NagyHallban. Ilyet is ritkán látunk (hallunk) arrafelé :)
 
Szerelemről szó sem volt...

Szerelemről szó sem volt...

Bármilyen hihetetlen is, negyed századot ünnepel a Zanzibar idén: a jubileumi turnéra egy Akváriumos buli teszi majd fel a koronát.
 
Ezt is Veszprémből hoztuk :)

Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.
 
Fotó: Chandler Moyer

Új lemezét hozza el az Akváriumba az egyik legműveltebb rockzenekar, a Dead Poet Society

A most megjelent Fission még csak a zenekar második nagylemeze, de a banda világszerte több mint 72 millió streamet gyűjtött össze és két Top 15-ös kislemez-dallal is büszkélkedhetnek. Budapestre február 25-én érkeznek.
 
Fotó: Szécsényi Dóra

Bob Marley 79 – emlékkoncertet szervez a Ladánybene 27

Bob Marley február 6-án született – ebben a hónapban a világ minden pontján koncertekkel és fesztiválokkal emlékeznek minden idők legismertebb reggae zenészére. Nincs ez másképpen Budapesten sem: a reggae hazai helytartói és barátak a kultikusnak számító dalok mellett igazi zenei...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek