Kiss Tibiék a Marczibányi téren szülinapoznak

Kiss Tibi és akusztikus zenekara, az Aranyakkord idén ünnepli 5. születésnapját, ez alkalomból pedig felkerekednek, hogy körbemuzsikálják az országot, sőt még a határain túl is találkozhatunk velük idén. Október 7-én Budapesten a sor, ahol a Marczibányi Téri Művelődési Központban hallhatjuk a trió koncertjét.

Fotó: Erdélyi Gábor
Handpan és hegedű a gyenesdiási dolomitbányában

Handpan és hegedű a gyenesdiási dolomitbányában

A "Természetre hangolva" sorozatról már írtunk (link a cikk végén), a koncertek során könnyűzenei formációk szólaltak meg a Veszprém-Bakony-Balaton régió ikonikus természeti helyszínein.
 
A Balaton hangjai

A Balaton hangjai

Különleges lemezzel hívják fel a figyelmet a Balaton környezeti értékeire: a Balaton hangjai címmel most megjelenő albumon tizenkét előadó szerzeményét hallhatjuk, akik mind stílusukban, mind mondanivalójukban más-más szemszögből mutatják be tavunk sérülékenységét. (Készül a...
 
 
 KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.
 
Dadabánya – Réz András lélekvezetésével underground művészeti fesztivál lesz Tatabányán

Dadabánya – Réz András lélekvezetésével underground művészeti fesztivál lesz Tatabányán

2023. június 3-án, szombaton 13:00 órakor a Bányászati és Ipari Skanzen területén immáron hatodszor tör ki az őrület.
 
Fotó:  VéNégy Fesztivál/2021.

Íme, a jubileumi VéNégy Fesztivál első körös fellépői

2023. június 22. és 25. között jön, jön, jön a jubileumi VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. A hazai zenei élet krémje mellett a holland Kraak & Smaak is érkezik a Dunakanyarba.
 
Carmen  – egy kővel a kezében

Carmen – egy kővel a kezében

Georges Bizet Carmen című operáját adják elő jövőre a Szentmargitbányai Kőfejtőben. A művet 2023. július 12-től láthatja a közönség Kristíne Opolais főszereplésével, Arnaud Bernard rendezésében.
 
 
A hamburger és az oldalas versenye sok-sok blues-zal

A hamburger és az oldalas versenye sok-sok blues-zal

Harmadik alkalommal, idén szeptember 9-én és 10-én kerül megrendezésre a Bánya BBQ & Blues fesztivál. Míg a hamburger és oldalas verseny zsűrijét Szeged legnevesebb gasztro szakemberei alkotják, a fesztivál idei headlinere az ország egyik legnevesebb blues zenésze, Ripoff Raskolnikov.
 
 Szörp Fesztivál – hol máshol, mint Szobon

Szörp Fesztivál – hol máshol, mint Szobon

Pazar panoráma, szobi ízek és finom dallamok – augusztusban a Dunakanyar egyik legszebb részén jön a Szörp Fesztivál koncertekkel és gasztronómiai élményekkel.
 
Dadabánya Tatabányán – jó szerencsét a hétvégéhez!

Dadabánya Tatabányán – jó szerencsét a hétvégéhez!

2022. június 4-én szombaton immáron ötödik alkalommal rendeznek underground művészeti fesztivált a Bányászati és Ipari Skanzenben, Tatabányán. A porondmester Réz András esztéta lesz.
 
Fotók: sinco

Minden Bohemian Betyars-anyuka első szóra vállalta a klipszereplést – fotók!

Anyák napján osztottuk meg, aznap is volt a premierje a Betyárok új klipjének. Minden elfogultság nélkül állítjuk, hogy ez volt az elmúlt évek legszerethetőbb, ha nem imádni való anyáknapjás-zenekaros megnyilvánulás. Most itt a sztori hozzá és a forgatáson készült fotókból is pár.
 
Fotó: MONYO LAND

Mehetnek tovább a koncertek a MONYO LAND színpadán!

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most végre jó hírrel jelentkeztek FB-oldalukon.
 
Fotó: Claptone/FB

Beköszön a Plázsra a house titokzatos nagykövete, az aranyálarcos Claptone

A siófoki Plázs a hétvégén, azaz július 16-án pénteken és másnap egy ultraerős programsorral várja a vendégeit.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek