Mama, kérlek: Rúzsa Magdiék Bródy János dalával üzennek anyák napjára

Mama, kérlek: Rúzsa Magdiék Bródy János dalával üzennek anyák napjára

A STRAND Fesztivál szervezői négy, ikonikus magyar művészt kértek fel, hogy velük együtt, több tízezer fesztiválozó nevében mondjanak köszönetet minden anyukának.
 
Így rappel egy magyar várkapitány – nagyot mentek a múzeum dolgozói!

Így rappel egy magyar várkapitány – nagyot mentek a siklósi múzeum dolgozói!

A Tenkes kapitánya megvan? Nyilván léteznek már olyan generációk, akiknek ez a két szó semmit sem jelent, nem haragszunk rájuk, de azért tessenek megjegyezni :)
 
 
Gyászol Celine Dion

Néma csendben hallgatta több ezer ember, ahogy Céline Dion elbúcsúzott édesanyjától

Kilencvenkét éves korában január 18-án, a kora reggeli órákban meghalt Thérèse Tanguay Dion, Céline Dion édesanyja – írja a 24.hu. Az énekesnő gyásza ellenére megtartotta miami koncertjét, melyen méltósággal megemlékezett anyukájáról.
 
F@ck Plastic Waste Karnevál: a Kaukázus és a PASO közös bulit szervez

F@ck Plastic Waste Karnevál: a Kaukázus és a PASO közös bulit szervez februárban

Ahogy azt már számos ország megtette, Magyarországon is itt az ideje az egyszer használatos műanyagok korlátozásának. A Greenpeace kezdeményezése mellé odaállt a Kaukázus és a Pannonia Allstars Ska Orchestra, oly módon, hogy a február 28-i, budapesti koncertjük teljes egészében a...
 
Eltűnt a magyar zenész édesanyja – járjatok nyitott szemmel

Eltűnt a magyar zenész édesanyja – járjatok nyitott szemmel

Sárik Péter jazz zongoraművész, zeneszerző édesanyja kisétált egy alcsútdobozi idősek otthonából még október 31-én – a 79 éves hölgyről azóta sem tudnak semmit.
 
Majd helyett MOST – elkészült Mosolyka filmjének betétdala

Majd helyett MOST – elkészült Mosolyka filmjének betétdala

Hamarosan a mozikba is megérkezik a Mosolyka igaz története. Hozleiter Fanny és férje, Sankó Pegasus Envoyé (feltehetően azonos Tóth Sándorral) nem éppen szokványos élettörténetükön keresztül mutatják be, hogy ha célt adunk életünknek, akkor a legnagyobb nehézségeken is túl tudunk...
 
 
Lil Peep egyik legközelebbi barátja lép fel a Dürerben

Lil Peep egyik legközelebbi barátja lép fel a Dürerben

Lil Peep producere már járt nálunk tavaly tavasszal – Smokeasac március 31-én lépett fel, szintén a Dürer kertben. November 24-én Brennan Savage-t üdvözölhetjük itt, aki új lemezével turnézik Európában.
 
Lil Peep édesanyja beperli a rapper menedzsmentjét, szerinte ők hajszolták a halálba

Lil Peep édesanyja beperli a rapper menedzsmentjét – szerinte ők hajszolták a halálba

Lil Peep, az ígéretes crossover rapper 2017 novemberében halt meg, csak néhány órával azelőtt, hogy Tucsonban, Arizonában lépett volna fel. A turnébuszban lett rosszul, túladagolás gyanújával szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét. Mindössze 21 éves volt.
 
 Lányával közös albumot készített Ákos

Lányával közös albumot készített Ákos

Négy év után új stúdiólemezzel jelentkezik Ákos. Az album 2019. október 2-án jelent meg IDŐSZIGET címmel, gazdag képanyaggal, 32 oldalas füzettel CD-n, emellett pedig természetesen elérhető a digitális zenei felületeken is.
 
Kiss Tibiék tudják, hol vannak: Amerikában

Kiss Tibiék tudják, hol vannak: Amerikában

Kiss Tibi és Vastag Gábor formációja immáron negyedik amerikai koncertkörútját teszi, ezúttal a megállók között New York, Washington, Daytona Beach és Miami szerepel. Az Aranyakkorddal tart a zenekar állandó vendége, Gábor Andor UFO is.
 
Táncoljatok és énekeljetek! – ezt üzenik nektek Kiss Tibiék

Táncoljatok és énekeljetek! – ezt üzenik nektek Kiss Tibiék

Az új dal egy készülő magyar játékfilm, a "Mosolyka - Majd helyett MOST" vége-főcím zenéje is lesz, a stáblistában olyan színészekkel, mint Csuja Imre, Udvaros Dorottya és természetesen Hozleiter Fanny, Mosolyka.
 
Így zajlik az élet Kiss Tibiék dalkeltetőjében

Így zajlik az élet Kiss Tibiék dalkeltetőjében

Az Aranyakkord koncertjeinek hangulatát idézi meg a zenekar most megjelent, negyven perces kisfilmje, a Dalok a bolhapiacról. Megkukkolhatjuk Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) zenekarának azon pillanatait, amiket általában nem láthatunk.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek