Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi barlangszínházban

Komoly- és könnyűzenei koncertek, tánc- és színi előadások, musicalek és operett is szerepel a fertőrákosi barlangszínház idei évadának műsortervében, a szezon május 20-án kezdődik a Sopron Táncegyüttes műsorával. Néhány előadásra márt megnyitották a jegyvásárlás lehetőségét, a linkekre kattintva elérhetők.

Fotó: TBG Production
Fotó: Könczei Kinga

Barlangos koncertfilmmel jelentkezett a Henri Gonzo és a Papírsárkányok

Idén nyáron adta ebütáló koncertjét a Fran Palermo zenekar multiinstrumentalista dalszerző-frontemberének új, magyar nyelvű formációja. A Henri Gonzo és a Papírsárkányok december 15-én – azaz ma – az A38 Hajón mutatja be első, hatszámos EP-jét, amit egy lélegzetelállító...
 
Ma kezdődik a fertőrákosi barlangszínház idei évada

A Punnany Massifé lesz az első tánc: ma nyit a fertőrákosi barlangszínház

Ma kezdődik a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2022-es szezonja: a Királynők és királyok címmel meghirdetett évadot a Punnany Massif zenekar nyitja meg, másnap Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble ad koncertet.
 
 
Nagyon nagy nevek a soproni dobos fiestán

Nagyon nagy nevek a soproni dobos fiestán

Stanley Jordan dzsesszgitáros, David Sanborn hatszoros Grammy-díjas szaxofonos, valamint Billy Kilson dobos is fellép a negyedik SopronDrum elnevezésű fesztiválon július 7. és 10. között a fertőrákosi barlangszínházban.
 
A Punnany Massiftól Rúzsa Magdiig: hatvan előadással érkezik a fertőrákosi barlangszínház új évada

A Punnany Massiftól Rúzsa Magdiig: hatvan előadással érkezik a fertőrákosi barlangszínház új évada

Királyok és királynők évada mottóval, széles műfaji választékot kínálva, minden eddiginél több, összesen hatvan előadást tervez a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház a következő évadban.
 
Fotó: Szeláví fesztivál

Kiút a barlang-szindrómából: kisfesztiválok, mint amilyen a Szeláví volt

A Joy magazin cikkezett arról, hogy barlang-szindróma* a neve annak a – konkrétan most a lockdown után kialakult – jelenségnek, ha riasztó számodra a gondolat, hogy emberek közé, a mi esetünkben például koncertre vagy fesztiválra menj.
 
Johnny K Palmer a Szelim-barlangban

Johnny K Palmer a Szelim-barlangban

A Nothing Else Johnny tavalyi dalához, a Margitszigeti fákhoz hasonlatosan a születésnapján jelent meg a streaming felületeken. A klip egy varázslatos helyszínen készült Tatabánya felett, a Szelim-barlangnál.
 
 
Fotó: Szigliget – Hegyi Júlia

Ezen a gyönyörűséges helyen is koncertezik a Margaret Island!

A zenekar a "Legszebb színek 2019" elnevezésű nyári turné során olyan különleges helyszíneken lép fel, mint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, az aggteleki Baradla-barlang, a Szigligeti Vár, Pannonhalma és a Tokaj Fesztiválkatlan.
 
Fotó: Funktopia

A női Lenny Kravitz is koncertezik a Barlangfesztiválon

A második alkalommal megrendezendő SopronDrum nemzetközi ütősfesztivállal kezdődik a szezon a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban. A fesztivált június 10. és 17. között a Soproni Ünnepi Hetek keretében rendezik meg.
 
Szentpéteri Csilla & Band bemutatja: Barlangkoncert

Szentpéteri Csilla & Band bemutatja: Barlangkoncert

Hűvös sziklák, pezsgő hangulat! Mi is lehetne tökéletesebb koncerthelyszín a nyár legforróbb időszakában, mint egy hűvös cseppkőbarlang távol a hétköznapok zajától, ahol máshogy verődnek vissza a hangok, másképp tükröződnek a fények, és még a szúnyogoktól sem kell tartani....
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek