Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe, Grammy-díjas producerrel dolgozott újra együtt.

Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga
Fotó: Fotó: Wallace Chuck/pexels.com/hu-hu/foto/emberek-tomeg-tancolo-zene-2820896/

Idén is a szombaton lesz az ALL STARS táncpárbaj a Szigeten

Ígéretünk szerint folytatjuk a Sziget kínálatát felgöngyölítő sorozatunkat: fókuszban most a tavaly nagy sikerrel debütált új helyszín, a dropYard, ami az urban style-t képviseli a fesztiválon.
 
Mindenki táncol: olimpia szám lett a break

Mindenki táncol: Párizsban már olimpia szám lesz a break

Azt 2019 májusában írtuk meg, hogy a NOB közgyűlése egyhangúlag támogatta a breaktánc programba kerülését, a sportmászás, a hullámlovaglás és a gördeszkázás mellett. Akkor arról volt szó, hogy a végső döntést 2020 végén hozza meg a szervezet. Meghozták.
 
Solymos Tóni visszatér – s nem hozza magával a harmonikáját!

Solymos Tóni visszatér – s nem hozza magával a harmonikáját!

Az Expressz zenekar frontembere egy gitárszóló-albummal jelentkezik – ezzel egy 40 éve dédelgetett álma válik valóra. A korong már a boltok polcán van, COFFEE BREAK címmel keressétek.
 
A fotó illusztráció!  Kelly Lacy/Pexels

Tábort szerveznek tanulnivágyó zenészeknek Zsennyén

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Outbreakers' Lab, ezúttal csendes és nyugodt vidéki környezeteben, Zsennyén.
 
Találkoztam Jim Morrisonnal a Pólusban

Találkoztam Jim Morrisonnal a moziban

Ha visszarepülhetnék az időben, és csak egyetlen koncertet nézhetnék meg a múltban, akkor bizony az a The Doors csúcson levő idejéből a Whiskey a Go Go-béli buli lenne. Látni a Gyíkkirályt, amikor megalkotta a rocksztár fogalmát. Színpadi önkívület, bőrnadrág és...
 
A film, amely világszerte csak egyetlen napon látható a mozikban

A film, amely világszerte csak egyetlen napon látható a mozikban

Ez a nap pedig február 12-e (a szombathelyi vetítés egy nappal későbbi dátuma biztos csak egy baki) – Ray Manzarek (1939-2013) születésnapja.
 
A Breaking Benjamin saját magát dolgozza fel – kis csavarral

A Breaking Benjamin saját magát dolgozza fel – kis csavarral

A Breaking Benjamin amerikai rockegyüttes idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. Talán éppen ennek apropójából készülnek valami igazán izgalmassal a rajongóknak: bejelentették, hogy már megkezdődtek a munkálatok az új, akusztikus albumon, melyen szerepelni fognak a legnagyobb...
 
Fotó: Pinterest

Tényleg ott a helye a breaktáncnak az olimpián?

Arról márciusban számoltunk be, hogy a NOB igazgatótanácsa elfogadta a szervezők javaslatát, miszerint a breaktánc szerepeljen a 2024-es párizsi olimpia műsorán, akkor azt is közöltük, hogy a téma napirenden lesz a NOB júniusi ülésén. Nos, megvolt ez az ülés.
 
Olimpiai sportág lesz a breaktánc?

Olimpiai sportág lesz a breaktánc?

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) igazgatótanácsa szerdán elfogadta a szervezők javaslatát, miszerint a breaktánc szerepeljen a 2024-es párizsi olimpia műsorán – írja a 444.hu.
 
Fotó: Mike Shinoda Official

Érzelmi hullámvasút volt Mike Shinoda budapesti koncertje

A Linkin Park egyik alapítója, és oszlopos tagja (+ rappere, dalszövegírója, co-producere...), Mike Shinoda tegnap adta első önálló budapesti koncertjét, amire nem meglepő módon rengetegen voltunk kíváncsiak. Shinoda az LP énekese, Chester Bennington 2017-es halála után kezdett...
 
Jók voltatok, magyar szavazók! A Linkin Park alapítója Budapesten ad koncertet!

Jók voltatok, magyar szavazók! A Linkin Park alapítója Budapesten ad koncertet!

Mike Shinoda tavasszal arra kérte a rajongóit a Twitteren, hogy aki szeretné, hogy hozzá is ellátogasson – nem a lakására, persze –, az jelezze neki. Úgy tűnik, elég aktívak voltatok, mert jön, jön, jön! 2019. március 12-én az Arénában láthatunk egy mozaikot a Linkin Parkból.
 
Fotó: Backstreet Boys facebook

Backstreet's Back! - Új dallal jelentkezett a 90-es évek sztárcsapata

Ha a legendás kilencvenes évekről beszélünk, kapásból három meghatározó fiúcsapat jut az eszünkbe: az egyik a Justin Timberlake szólókarrierjét megalapozó 'N Sync, a másik a Robbie Williams szólókarrierjét megalapozó Take That, a harmadik pedig a mai napig aktív Backstreet Boys.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek