Fotó: Ákos/FB

Koronavírusosak Ákos zenésztársai, idén nem lesz Aréna-koncert

Az elmúlt napokban két zenésztársa is pozitív covid-tesztet produkált, így sajnos az eredetileg tervezett december 11-i dátumon nem tudják megtartani az előadást – közölte a Budapest Aréna a FB-oldalán.
 
Fotó: Omega/FB

Még mindig nagyon kell szorítanunk Kóbor Jánosért

Továbbra is mélyaltatásban, lélegeztetőgépen van Kóbor János – számolt be róla a TV2 Tények hírműsora alapján az Origó.
 
 
Fotó: Deák Bill Gyula/FB

Hobo után Deák Bill Gyula is lemondta az összes fellépését

A blues királya úgy döntött, ismét bezárkóznak a feleségével. A döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének, valamint annak is, hogy Kóbor János kórházba kerülésének híre is megrémisztette őket – írja a bulvárlap.
 
Fotó: Ozzy/FB

Ozzy lefújta 2022-es turnéját – a budapesti koncertet is áttolták 2023-ra

A koncert szervezője az esemény Fb-oldalán közölte a hírt:a közelgő Ozzy Osbourne turné 2022. január 26. – március 14. közötti koncertjeit – beleértve a február 2-i budapesti fellépést is –, későbbi időpontra halasztották – írta a Live Nation.
 
Fotó: Omega/FB

Mindenki Kóbor Jánosért aggódik

A Blikk szerint az Omega legendáját továbbra is mélyaltatásban tartják. Tulajdonképpen hírzárlat van, de talán nincs is más dolga ilyenkor a rajongótábornak, mint szorítani azért, hogy Mecky legyőzze a kórt.
 
Kijevben is fellép a friss MTV EMA-díjas Måneskin is. Fotó: Måneskin/FB

Többek között koncertjegyekre költhetik az ukránok az oltásért kapott pénzt

Minden ukrán, aki felveszi a koronavírus elleni védőoltásból a teljes védettséghez szükséges mindkét adagot, ezer hrivnyát (több mint 12 ezer forintot) kap az államtól, azonban nem költhetik akármire a pénzjutalmat.
 
 
A szakemberhiány alapjaiban rengeti meg a rendezvényszektort, sorra maradnak el az események

A szakemberhiány alapjaiban rengeti meg a rendezvényszektort, sorra maradnak el az események

A hirtelen jött rendezvénytömegre nincsen megfelelő létszámú szakembergárda. A Magyar Turisztikai Program Alapítvány ezekre a problémákra keresi a megoldást a következő Rendezvény MeetUp-on.
 
Fotó: Rockmaraton 2019

Ennek sosem lesz vége: 2022-ben is elmarad a jubileumi Rockmaraton

A szervezők ma a FB-on közölték a rossz hírt, amelyet most teljes terjedelmében közlünk.
 
Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
A sepsiszentgyörgyi fotón még minden rendben volt... (Kiscsillag/FB)

Koronavírus a Kiscsillagban – elmaradnak a koncertek

Ezen a héten Veszprémben és Tatabányán hiába várják a zenekart, bár szándék van, egészség az nincs: törölte a Kiscsilag a koncerteket.
 
Fotó:  Anastasia Kolchina (Pexels)

Nem jött be a zenészeknek az online koncertezés

A ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért ősz végén adja ki a Zeneipari Jelentést. Ennek most részét képezi egy olyan felmérés, amely a zenészek helyzetét vizsgálta a koronavírus idején.
 
Óriási buli lesz a Central Parkban

Óriási buli lesz a Central Parkban

A hír még július végén jelent meg a 24.hu-ban, nem tudjuk, hogy a delta és a gamma variáns hogy írja át a terveket, de az eredeti elképzelés szerint az „újjászületés ünneplésére”óriáskoncertet rendeznek a New York-i Central Parkban augusztus 21-én.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek