DJ-szettek a Magyar Nemzeti Galéria kupolaterében

Október végétől látható Várban a TechnoCool című kiállítás, amely annak az 1990-es években indult művészgenerációnak a gondolkodásmódját járja körül, amely a rendszerváltozás utáni évtized gazdasági és kulturális nyitottságát felszabadító élményként élte meg.

 DJ-szettek a Magyar Nemzeti Galéria kupolaterében
Fotók: Főfotó galéria

Hova lettek a lemezborítók? A magyar poptörténelem ikonikus borítói egy kiállításon

A magyar poptörténelem egykor ikonikus, mára azonban elfeledett lemezborítóiból nyílik Hova lett címmel kiállítás ma a budapesti Főfotó Galériában.
 
Fotó: MTI

Dancing 1925 a Várban – tánc 2022 a Hajón és a Müpában

Dancing 1925 címmel nyílt tárlat a Nemzeti Galériában, amely az 1920-as évek Párizsának éjszakai világát mutatja meg a műalkotásokon keresztül. De táncolnak a Hajón és a Müpában is.
 
 
Egy perc gondolkodási időt kapott 1974-ben Karácsony János

Egy perc gondolkodási időt kapott 1974-ben Karácsony János

Arra, hogy eldöntse, lenne-e a Locomotív GT új gitárosa. Azt nem tudjuk, most mennyi ideje volt eldönteni, hogy vállalja vagy sem, de azt biztos, hogy a Lemezjátszó Classic-esten a közönséggel együtt hallgatja majd meg az LGT negyedik albumát.
 
Ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában

Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Kicsivel több mint egy hete a város számos pontját beragyogta a Nemzeti Galériában (-ból, -nál) megrendezett látványos fényshow: itt a magyarázat, mi volt ez!
 
Fotó: Koncert.hu

Karácsony James az LGT-ről mesél

A Neked írom a dalt, az Álomarcú lány és az Egy elfelejtett szó című slágerekkel megjelent Mindig magasabbra című albumot a közönség együtt hallgathatja végig a gitárossal március 19-én a Lemezjátszó Classic-esten Budapesten, a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol Karácsony János...
 
Fotó: Badits Marcell/Plakátfiú

Kinek a lábán áll Presser Gábor? A zenészlegenda által dedikált LGT relikviát is elárvereznek ma este

Presser Gábor felajánlásának köszönhetően egy valódi, ’70-es évekből származó, a Locomotiv GT-hez köthető dedikált ritkaságra is licitálhatnak a Falra fel! 3.0 árverés látogatói a több mint 150 nemzetközi és hazai tétel mellett a Próféta Galériában ma este.
 
 
Amikor egy zenész portréját készíti, közben a zenéjét hallgatja

Amikor egy zenész portréját készíti, közben a zenéjét hallgatja

Palm Beachen a Paul Fisher Galériában láthatta legutóbb a közönség azokat a képeket, amelyeket Zászkalicky Ágnes Bernsteinről festett. A Bernstein-sorozat most szeptember 26-ig megtekinthető a Forrás Galériában.
 
A lemezjátszón a Queen és a Depeche Mode híres albumai

A lemezjátszón a Queen és a Depeche Mode híres albumai

A poptörténelem két nagyon fontos lemeze kerül terítékre a Lemezjátszó programsorozatban novemberben.
 
A lejátszóban: The Beatles – Sgt. Pepper’s!

A lejátszóban: The Beatles – Sgt. Pepper’s!

A brit popzenéé lesz a főszerep a Lemezjátszó programsorozatban októberben. A B32 Galéria és Kultúrtérben 12-én az Oasis Morning Glory? című albumát lehetett meghallgatni, 24-én pedig a The Beatles Sgt. Pepper’s című korongja kerül a lejátszóba. Az albumról Petruskával beszélget...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek