Nemrég rekordot döntött 103 évesen  – elhunyt Vera Lynn énekesnő

Nemrég rekordot döntött 103 évesen – elhunyt Vera Lynn énekesnő

Napra pontosan egy hónapja írtuk meg, hogy a 103 éves énekesnő legnépszerűbb dalainak gyűjteményével felkerült a 40 albumot jegyző brit slágerlista 30. helyére. Ez már a sokadik nagy menetelése volt, amely most – egy sikerekkel teli pálya után – most máshol folytatódik...
 
Újabb K-popsztár halt meg – 28 éves volt

Újabb K-popsztár halt meg – 28 éves volt

Kim Jeong-hwan, művésznevén Yohan halálhírét a kiadója erősítette meg a sajtónak, de a halál okát nem közölték – adta hírül a 444.hu.
 
 
Fotó: Junkies (FB)

Elhunyt a Junkies volt gitárosa

A Hammerworld közölte a szomorú hírt, hogy váratlanul elhunyt a Junkies volt gitárosa, előtte a Mad Dolls, utána a Lucy zenekar énekes-gitárosa, Sajti Levente.
 
Fotó: GIL/FB

Holtan találták az X-faktorból egykoron kizárt fiatal zenészt

Meghalt Petics Kristóf, a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat az Indexnek a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward.
 
Kún Csaba

Gyászol a magyar zene

Mindössze 57 év adatott meg a dunaszerdahelyi illetőségű zenész, a Ghymes oszlopos tagja, Kún Csaba számára, aki hosszas betegség után tegnap éjszaka feladta a harcot.
 
Fotó: lsi-africa.com

Meghalt Mory Kanté

Életének 70. évében elhunyt az afrikai származású zenész-énekes Mory Kanté, akinek a felejthetetlen Yé ké yé ké című világslágert is köszönhetjük. A hírt a művész fia Balla Kanté közölte az AFP hírügynökséggel.
 
 
Az Aerosmith frotnembere zenészbarátját gyászolja

Az Aerosmith frontembere zenészbarátját gyászolja

Steven Tyler nemrégiben közzétett egy szívszorító fotót, amelyen a híres hawaii zenész, Willie K társaságában látható. A fotó megismétlésére sajnos már nincs lehetőség: William Awihilima Kahaiali'i 2020. május 18-án elhunyt.
 
A Santana Brothers nem lép fel többet

A Santana Brothers nem lép fel többet

68 éves korában elhunyt Jorge Santana, Carlos Santana szintén zenész: gitáros öccse. A szomorú hírt a zenész tette közzé a közösségi médiában, az első posztja óta egész folyamot szentel testvére emlékének.
 
48 éves korában elhunyt az egykori csodagyerek olasz zenész

48 éves korában elhunyt az egykori csodagyerek olasz zenész

"Ha vége a korlátozásoknak, kiülök a napra és megölelek egy fát" – mondta utolsó interjújában Ezio Bosso olasz karmester, zeneszerző, zongorista.
 
Akinek Jimi Hendrix volt a gitárosa: 10 tény Little Richard életéből

Akinek Jimi Hendrix volt a gitárosa: 10 tény Little Richard életéből

Nyolcvanhét éves korában, Nashville-hez közeli otthonában szombaton elhunyt Little Richard. A zenész halálának hírét fia, Danny Penniman közölte a Rolling Stone magazinnal, de a halál okát nem árulta el. Nem akárhonnan indult – nem akárhova jutott...
 
Sajnos megvan a vírus első magyar zenész áldozata

Sajnos megvan a vírus első magyar zenész áldozata

52 éves korában, hetekig tartó kórházi küzdelem után elhunyt az Eleven híd rockegyüttes (alapítva: 2013.) basszusgitárosa: Bökönyi László. A hírt és a zenész megbetegedésének történetét volt felesége osztotta meg a közösségi oldalon.
 
Fotó: The Vinyl Factory

47 éves brit rapper életét vette el a koronavírus

Mindössze 47 év adatott meg a földi létből a Mercury-díjra jelölt brit rapper, Ty számára, aki április eleje óta volt kórházban – adta hírül az MTI.
 
Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a...

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

3 nap, 29 zenekar, nulla szemét – jön az idei Alpárfeszt

Kicsit több mint egy hónap van hátra Alpárfesztig (2024. június 27-29.), ami igazi ünnep az antimainstream zenék rajongóinak, hiszen Lakiteleken A listás bandák helyett az underground rock- és metalvilág legjobb csapatai kapnak helyet. És pont ez adja az egésznek az utánozhatatlan vibe-ját, na meg a Tisza közelsége, ami miatt immár...

Csak boldog születésnap: Random Trip 15 a Parkban

Május 7-én rendezték meg a Random Trip 15 éves jubileumi koncertjét a Budapest Parkban. De nevezhetnénk akár egy óriási házibulinak is. Hogy miért?
Új koncertek