A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol

A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol

Pedig még el sem kezdődött az első új Hegyalja fesztivál: most hétvégén lesz a rockerek és a motorosok, valamint a rocker motorosok dzsemborija Rakamazon, az egykori fesztivál helyszínén: 100% rock, hideg sör, GERONIMO MC EAST.
 
Újra szól a rock a Hegyalján! – Alakul a Wild East Rock fesztivál programja

Újra szól a rock a Hegyalján! – 18 nap múlva itt a Wild East Rock fesztivál

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.
 
20 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén indult a Dombos Fest

20 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén indult a Dombos Fest

A civil összefogással létrehozott rendezvény azóta a térség egyik legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiváljává vált. A löszfal egy év kihagyás után ismét a legszebb arcát mutatja, köszönve a páratlan fényfestészetnek is.
 
Hegyalja Rock Tábor is lesz júliusban!

Hegyalja Rock Tábor is lesz júliusban!

Évekig mélységes csend volt a Hegyalján, most egyszerre két rendezvény is lesz: a Wild East Rock motorostali augusztusban, előtte pedig a Hegyalja Rock Tábor július 15-17 között. Drukkolunk, hogy idén ne a csend nyerjen megint, dübörögjön a rock a szőlőtőkék tövében :)
 
Fotó: Penart Nub News

A hátán viszi fel a zongorát!

És tényleg! A penarti Max Glover valóban a hátán vitte fel a 200 font súlyú (kb. 90 kiló) pianínót a 1007 méteres Garth-hegy (nézőpont kérdése, neki az volt) tetejére a 30 fokos emelkedőn... Mindez 3,5 óra alatt sikerült neki.
 
A Dombos Fest programja is végleges

A Dombos Fest programja is végleges

A DombosFest programja némileg változott, volt egy fontos időpontváltozás, itt vannak az új időpontok és a részletes program. Ahogy írták: "Lezárunk 20 évet... És elindítunk egy következő ciklust, melynek részleteiről semmit sem tudunk".
 
Hegyilevegő Online Fesztivál

Hegyilevegő a Bagossy Brothers Company adagolásában

Most már tényleg közeleg az a pillanat, amikor újra testközelből élvezhetjük a koncerteket, de még utoljára bulizzunk együtt május 23-án szombaton az online térben a Bagossy Brothers Company meghívására.
 
Fotó: Posztos János/Müpa

Online könnyűzenei fesztivállal indul a Müpa Home

A megszokottól kissé eltérő módon érkezik meg a nyár a Müpába. Június 3. és 17. között a Müpa online közvetítéssorozata, a Müpa Home speciális Hey, June! kiadása az elmúlt évek legizgalmasabb magyar könnyűzenei koncertjeiből válogat.
 
Mentőápolóként dolgozik a Belga egykori menedzsere

Mentőápolóként dolgozik a Belga és egy sor másik zenekar egykori menedzsere

A Bors készített beszélgetést Kathy Zsolttal, aki a Belga, a Magashegyi Underground, Petruska, a Compact Disco, a Pluto és például az Ivan & the Parazol menedzsereként is dolgozott már, de színészként is sokan ismerik. Jelenleg a Jahn Ferenc Dél-pesti kórház mentőápolója.
 
Örvényeshegy

Idén nem piknikezünk Örvényeshegyen – elmarad a fesztivál

Ahogy az várható volt, a májusi rendezvényeket is sorban törlik, szerencsésebb esetben elhalasztják őket. A fesztiválok esetében sajnos leginkább az első változat érvényes, így történt ez az Örvényeshegy Piknik setében is,
 
Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

A Facebook oldalunkon tegnap mutattuk meg Rúzsa Magdi új klipjét – most a történetét is hozzáadjuk...
 
Neked mi a legszebb tévedésed? A Magashegyinek ez...

Duplázik a Magashegyi Underground az A38 hajón

Dupla koncertet ad a Magashegyi Underground november 1-jén és 2-án az újbudai A38 hajón.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...