A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki

Az Eagles együttes kéziratainak illetéktelen birtoklása és kereskedelme miatt indult kedden bírósági tárgyalás New Yorkban.

A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki
Fotó: Dancs Enikő Bianka

A Krokodil Hotelben mindig zajlik az élet...

A Lóci játszik zenekar 2014 óta működik, és a Müpa színpadán olyan koncertet adnak majd, amilyenre korábban soha nem volt lehetőségük, de titokban mindig is vágytak rá.
 
itt a színész, a jogász és a gyógypedagógus legújabb klipje

Itt a színész, a jogász és a gyógypedagógus legújabb klipje

A szegedi gyökerű formáció óriási iramban menetel előre – tavaly a SZIN Pepsi Nagyszínpadán debütált, legutóbbi „Maradunk fiatalok" című addiktív bulihimnuszával tarolt eljutva az X-Fakor mentorházáig, sőt a vasárnapi Petőfi Zenei Díj gáláján is bemutatta élőben a sikerdalt.
 
 
Fotó: Mezei Dávid

Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Ott akartunk lenni Lovasi majdnem lemezbemutatóján a Turbinában

Ott akartunk lenni Lovasi majdnem lemezbemutatóján a Turbinában

És ott is voltunk... Szeptember végén jelent meg Lovasi András új szólólemeze, a Grand Hotel Halmahera (Tréning a Mennyországhoz). A zenész a Turbinában tartott egy lemez- és könyvbemutató beszélgetés-közönségtalálkozót + egy szál gitáros koncertet.
 
Fotó: Hinkelmann Alexandra

Nem kell várni a halálig – Megjelent Lovasi András új lemeze

A ma megjelent Grand Hotel Halmahera (Tréning a Mennyországhoz) konceptlemez: 13 összefüggő dal, melyeket prózai szövegrészletek kötnek össze. Az albumon, melynek kerettörténete egy egzotikus nyaralás, közreműködik G. Szabó Hunor dobos, Gábor Andor UFO ütőhangszeres, valamint Kispál...
 
Fotó: Lovasi András FB

Nem szállnak le Lovasiról

Azt már korábban megírtuk, hogy Lovasi András közúti balesetéről tőle magától tudhatod meg a legtöbbet (lent)... Már amennyiben a téma érdekel, zenei oldalról megközelítve kis jelentőséggel bír. Az az érdeklődés viszont lenyűgöző (nem az), ami a történetet kíséri, még az...
 
 
Fotó: Fenyő Miklós Official

A Helia hotel kertjében forgott Fenyő Miklós legújabb klipje

A járvány miatt bajba került kulturális szektor támogatását tűzte ki célul a Danubius szállodalánc a rendelkezésre álló eszközeivel.
 
Megszállnál egy gitárhotelben?

Megszállnál egy gitárhotelben?

A hollywoodi Seminole Hard Rock Hotel & Casino egy 35 emeletes, gitár alakú szálloda építésébe fog, amely 2019-ben nyílik meg.
 
Átteték a Tokio Hotel koncertjét a MoM Sportba

Áttették a Tokio Hotel koncertjét a MoM Sportba

A szervezők és a produkció közösen döntöttek a koncert MoM Sportba költözéséről, ahol az idén 15 éves zenekar mellett fellép még a brit Charming Liars és a hazai Szabyest is.
 
Újévi koncert Harcsa Veronikával és csokiszökőkúttal

Újévi koncert Harcsa Veronikával és csokiszökőkúttal

Harcsa Veronika és a Budapesti Vonósok közös újévi koncertje január 1-jén 17 órától a Corinthia Hotel Báltermében lesz, ahol Hacsaturján, Debussy, Ravel, Sosztakovics és Gershwin dallamai csendülnek fel. 
 
Sztáreső: 2019-ben egymásnak adják a kilincset Budapesten a híres előadók és zenekarok

Sztáreső: 2019-ben egymásnak adják a kilincset Budapesten a híres előadók és zenekarok

Igazán nem lehet panaszunk a koncertszervezőkre, parádés a kínálat sztárokból: szinte minden műfaj kedvelőinek a kedvükre tettek – és ez még biztos nem a lista vége.
 
Fotó: Toki Hotel Worldwide FC

Az emós korszakából kinőtt Tokio Hotel újra Budapesten koncertezik!

A kétezres évek közepének legkedveltebb német rockzenekara Melancholic Paradise néven futó turnéja során ismét hazánkba látogat, hogy a Tüskecsarnokban megmutassa, van élet az emo után.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek