Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg az idén 20 éves Ékszerelmére albumot

Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg az idén 20 éves Ékszerelmére albumot

De gustibus non est disputandum – mondja a művelt latin, vagyis az ízlésről nem szükséges vitatkozni, így reméljük, nem kerekedik parttalan vita abból, hogy nekem és számos kortársamnak az Ékszerelmére meg a Majomtangó (na meg a Káosz Amigos) az etalon, ami utánuk jött, tiszteltük...
 
Fotó: Kobuci

A Kobuciban még tart a 11. nyár – Zerge összefoglalja az előző 10 évet

Immár újra itt az ősz, és Petőfivel szemben (akinek, szép, mint mindig) én inkább a cinege pártjára állnék ebben a kérdésben, pláne hogy mostanában tényleg hűvös szelek járnak, éjszaka meg egészen hidegek is. Ludaim nincsenek a kert alatt, hogy megfagyjanak, de a csilijeim az...
 
 
Szerencsésen megérkeztek a Junkies tagjai Dél-Koreába

Szerencsésen megérkeztek a Junkies tagjai Dél-Koreába

Sőt, mire ez a cikk megjelenik, már fel is léptek a Gangwon Rock Fesztiválon. A zenészeket a landolás után nem sokkal hatalmas öröm érte: megtudták, hogy a jubileumi kiadványuk aranylemez lett.
 
Szólóprojektként indult, decemberben jubileumi show az Arénában: Halott Pénz 15

Szólóprojektként indult, decemberben jubileumi show az Arénában: Halott Pénz 15

A 15 éves születésnapját ünneplő jubileumi évét egy hatalmas Aréna show-val koronázza meg a Halott Pénz 2019. december 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Dél-Koreában koncertezik az idén negyedszázados Junkies

Visszatér Dél-Koreába az idén negyedszázados Junkies

A 2016-os kétkoncertes miniturné után visszatér Dél-Koreába a Junkies: az idén 25 éves jubileumot ünneplő zenekar augusztus 17-én a Gangwon Rock Fesztiválon lép fel.
 
Hogy élte túl a repiblis Cipő halálát?

Hogy élte túl a Republic Cipő halálát?

A Republic több mint két évtized után, 2013. március 11-én érkezett karrierje legnehezebb időszakához. A zenész-dalszerző-énekes Bódi László Cipő hosszú betegségét követő halála egyszerre volt a Republic és egyben a hazai zenei élet tragédiája.
 
 
Fotó: V2 Records

A legemlékezetesebb sörreklámos formáció az Akváriumba látogat: The Asteroids Galaxy Tour

A dán popzene kislányos hangú énekesnőjének személyes projektje, a The Asteroids Galaxy Tour október 26-án érkezik az Akváriumba, ahol a 2009-es debütáló albumuk, a Fruit 10 szülinapját ünneplik a rajongókkal közösen.
 
Fotó: Junkies

Aki kukás akar lenni, zenésznek kell annak menni: Barbaró és a JUNKIES 25

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli idén a Junkies. A jubileum apropóján a zenekar több meglepetéssel is készült: április 5-én egy új dalokkal kiegészült, extra hosszú best of kiadványt jelentettek meg, június 15-én pedig egy nagyszabású, a banda negyedszázados pályafutásán...
 
20 éve ismerősek ezek az arcok

20 éve ismerősek ezek az arcok

Az Ismerős Arcok idén ünnepli a fennállásának 20. évfordulóját. Június 22-én 18 órától a Barba Negra Trackben adnak jubileumi nagykoncertet, továbbá aznap jelenik meg a GrundRecords gondozásában jubileumi lemezük díszkiadásban.
 
Fotó: Nem Adom Fel/FB

20 éves a Nemadomfel együttes - Jubileumi buli az Akváriumban

Szülinapi bulira készül Magyarország legkedveltebb sérült emberekből álló csapata, a Nem Adom Fel együttes. A május 8-i jeles eseményen jó néhány sztárvendég is felbukkan majd a színpadon.
 
Három év után új dallal jelentkezett a Junkies

Három év után új dallal jelentkezett a Junkies

A „Béke tér” című szerzemény az idén 25 éves zenekar jubileumi, „Negyedszázad kockázat és mellékhatás” albumán szerepel, mely április 5-én jelenik meg.
 
Szuperbulival – és más meglepetésekkel – ünnepel a 25 éves Junkies

Szuperbulival – és más meglepetésekkel – ünnepel a 25 éves Junkies

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli idén a Junkies. A negyedszázados jubileum apropóján a zenekar több meglepetéssel is készül – április 5-én egy új dalokkal kiegészülő, extra hosszú best of kiadványt jelentet meg, június 15-én pedig egy nagyszabású, a banda pályafutásán...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek