Fotó: Ossian/FB

Felköszöntik Paksi Endrét

A már hagyományosnak nevezhető őszi Barba Negra Track-es OSSIAN koncert ezúttal a korábbiaktól eltérően még emelkedettebb szerepet tölt majd be a zenekar életében.
 
Szülinapi buli koncerttel, mozival és fotókiállítással a 100 éves Gellért Fürdőben

Szülinapi buli koncerttel, mozival és fotókiállítással a 100 éves Gellért Fürdőben

A Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 2018-ban ünnepli 100. születésnapját. Ezen alkalomból a fürdő különleges és változatos programokkal készül szeptember 8-án és 9-én, ahol többek közt a Budapest Bár is koncertezik majd.
 
 
Fotó: PUF/FB

A színpadon a 35 éves Pál Utcai Fiúk!

Na jó, nem a tagok ennyi idősek, azok mind öregebbek ennél legalább 10 évvel, van, aki 15-tel is, de maga a zenekar ennyi volt az idén.
 
Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.
 
 Életünk felét a zenekarban töltöttük – különleges szülinapi koncertet ad a DEPRESSZIÓ

Életünk felét a zenekarban töltöttük – különleges szülinapi koncertet ad a DEPRESSZIÓ

18 éves lett a Depresszió zenekar, amit egy különleges koncerttel ünnepelnek meg augusztus 18-án a budapesti Barba Negra Trackben.
 
PUF '35

PUF '35

Számos vendégfellépő közreműködésével ünnepli 35. születésnapját a Pál Utcai Fiúk augusztus 11-én, szombaton a Budapest Parkban. Vendég: Ed Is On.
 
 
Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Világzenei héttel ünnepli jubileumi, tizedik évadát az óbudai árnyas fák alatt meghúzódó Kobuci Kert. Augusztus 13. és 19. között a Boban Marković Orkestar, a Besh o droM, a Zuboly vagy éppen a Fanfara Complexa mellett a műfaj számos hazai kiválósága és fiatal formációk is...
 
Fotó: Nagy János

40 éve nem érdekli őket a világ

"40 éves lenne a Hobo Blues Band, de nem lett" címmel Hobóék a Barba Negra Track-ben léptek fel május 4-én.
 
Fotó: Vörös István Produkció/ FB

Zenei Prognózis március 3-ra

Újabb jubileumi koncerthez érkezünk március 3-án, ezúttal Vörös István dalszerzői munkásságának 40. évfordulóját ünnepelhetjük a MOM Kulturális Központban.
 
Feró életműkoncertjén mutatkozik be a Beatrice új gitárosa

Feró életműkoncertjén mutatkozik be a Beatrice új gitárosa

Nagy Feró egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertre készül 2018. április 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A nagykoncerten a Beatrice 40. születésnapját is megünnepli vendégekkel, meglepetésekkel. A jubileumot már nem várta meg Magasvári Viktor Gyula, a zenekar...
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek