Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.

Fotó: Blahalouisiana
 Honeybeast – Krúbi: mi a közös bennük?

A Honeybeast másnapos

Megérkezett a Honeybeast legújabb dala, amelyhez Horváth Réka készített klipet – ő felel amúgy Krúbi vizuális anyagaiért is.
 
Pénz áll a független előadók házához – ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Pénz áll a független előadók házához – ne hagyjátok ki a lehetőséget!

A WMMD 2022-ben több mint 5 millió forintot fordított a különböző megjelenések marketingkommunikációs kampányaira, idén ezt megduplázták, jövőre pedig újabb szintet lépnek: 15.000.000 Ft értékben egy komplex, klip- és kommunikációs támogatási alapot hoznak létre, amelyre hazai...
 
 
Ilyen volt a hangulat tavaly (fotó: Magyar Klipszemle/FB)

Ezek ma a legjobb hazai klipek – versenyben Azahriah, Dzsúdló, a Carson Coma és nagyon sokan mások

Összeállt a 7. Magyar Klipszemle Versenyprogramja. Az ember nem is gondolná, hogy ennyi videó készült az előző szemle óta eltelt évben... Stíluskavalkád mind vizuális, mind zenei tekintetben!
 
Fotó: Maluridé/FB

Maluridé: szeressétek a feltörekvő dream-pop formációt!

A Maluridé 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, amely az elektronikus zene alapjaira épül, ugyanakkor lírikus, szövegközpontú énekszólamaikkal a klasszikus harmóniák eszköztárából is válogatnak.
 
„Egy dal a lezárásról, megértésről” – megjelent a Maluridé érzelmes újdonsága

Dal a lezárásról

A Maluridé formáció 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, és elektronikus zene alapjaira épül. A Telekom Electronic Beats 2022-es SZELEKTOR pályázatán bekerültek a pop kategória legjobb 10 dala közé,...
 
Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.
 
 
A csúcsot támadja a Brains legújabb klipjében

A csúcsot támadja a Brains legújabb klipjében

Ha a hegy nem megy Mohamedhez... A Brains legújabb klipjében, a zenekar frontembere, Columbo átvitt értelemben és szó szerint is feljut a hegy csúcsára.
 
Fotó: Three Days Grace/FB

A Budapest Parkban forgatták a Three Days Grace legújabb videóklipjét

A többszörös platinalemezes Three Days Grace hetedik, ”Explosions” című albumának bemutató turnéja során szeptember 30-án hazánkban is fellépett, a Budapest Parkban. A koncert sikerét mi sem tükrözi jobban, mint hogy legújabb klipjüket, ”I Am The Weapon” című dalukhoz, teljes...
 
Ha valaki a jéghideg Duna vizén lebeg, tüdőgyulladást fog kapni...

Ha valaki a jéghideg Duna vizén lebeg, tüdőgyulladást fog kapni...

Caramel tüdőgyulladást kapott új klipje forgatásán, de szerinte így is megérte...
 
Fotó: Bobal Phorography

Stand Your Ground – a Tulpa új klipje és a bazi nagy ledfal

A Tulpa zenekar idén tavasszal megjelent How to Create… című nagylemezén szereplő első dalhoz készült videóklip, amelynek különlegességét a OneSCRN stúdió 28x6 méteres ledfala adja, ami előtt a zenekar játszik.
 
Fotó: Hajógyár

644 benevezett klipből 16 kapott díjat az idei Magyar Klipszemlén

Hatodik alkalommal, október 13-án, rendezték meg a Magyar Klipszemlét, az egy éves születésnapját ünneplő Hajógyár közreműködésével. A beérkezett 644 klipből 16 kategóriában díjazták az elmúlt év legmenőbb alkotásait az Akvárium Klubban. 
 
Fotó: Görögh Attila

Egy Tankcsapda-klipet kapott 65. szülinapjára Mucsi Zoltán

Új dallal jelentkezett a Tankcsapda: s rögtön klipet is csatoltak hozzá. A Carpe Diem klipjét Görögh Attila (Atus/ex-koncert.hu) rendezte, a főszerepre a Jászai Mari-díjas színészt, Mucsi Zoltánt kérték fel, aki a zenekar egy kisfilmjében már felbukkant tavaly.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek