Fotó: Erik Mclean (Pexels)

Most akkor a DJ zenész vagy nem zenész?

Több mint 600 hozzászólás született a Telex.hu közösségi oldalán annál a cikknél, amely arról ad hírt, hogy a dj-k mostantól hivatalosan is zenésznek számítanak Németországban.
 
A Fekete Lyukból kirajzott underground a romkocsmák falai közé költözött

Amikor a Fekete Lyukból kirajzott underground a romkocsmák falai közé költözött

Állítja az NKA Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának „Boldog, szép napok?" – a magyarországi könnyűzene helyzete az átalakulás éveiben című konferenciájára invitáló levél.
 
 
Mi lesz veled, zeneipar? Kivételesen nem ONLINE konferencián tárgyaljják meg a kérdést

Mi lesz veled, zeneipar? Kivételesen nem ONLINE konferencián tárgyalják meg a kérdést

Az idei év, bárhogy is nézzük a COVID éve: átszervezések, lemondások, gazdasági zátonyok, szigorítások, tiltások. A „vis major” mega szintű megvalósulása és újraértelmezése. Kevesen éltünk meg korábban ennyire nehéz időszakot, kevesen éreztük magunkat ennyire segítség...
 
Kartell-koncert az esztergomi Sportalsóban / FB

Hogyan vélekedik Ganxsta Zolee a romantikáról?

A Nő 9 élete konferenciasorozat mostani, május 17-i előadásának központi kérdése: "Veled, vagy nélküled se?", melyhez a házigazdák két, látszólag meglehetősen eltérő felfogású férfi vendéget hívtak meg: Nagy Ervint és Ganxsta Döglégy Zolee, alias Zana Zoltánt.
 
 Minifesztivál koncertekkel, konferenciával, táncházzal

Minifesztivál koncertekkel, konferenciával, táncházzal

Minifesztivált rendeznek február 21. és 23. között a Fonó Budai Zeneházban. A Fonó Selection programjai között lesz táncház, szakmai konferencia és számos koncert.
 
Fotó: Maritta Anton (Cätlin Mägi:

Dorombkonferencia és világzenei fesztivál – gyógyító sámánnal

Nemzetközi dorombkonferenciával és világzenei fesztivállal indul útjára a jövőre 40 éves Leskowsky Hangszergyűjtemény jubileumi programsorozata Kecskeméten
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek