Fotó: Tóth Gabi/FB

Tóth Gabi: A mi munkánk konkrétan 1 nap alatt szűnt meg

Az nem derült ki, mi sarkallta az énekesnőt a megnyilatkozásra, de a posztja alatt elég sok egyetértő komment született. Ha jól sejtjük, sok zenésztársa nevében beszélt.
 
Fotó: translatemedia.com

Dirty Streaming: Most, hogy mindenki streamelni fog, kiderült, hogy ez is para

A Mérce megnézte a BBC3 új videóját: a felhasználók minden jó szándéka ellenére az internetfelhasználás – különösen a streaming – egyre nagyobb mértékben járul hozzá a bolygó tönkretételéhez.
 
 
Trafó, Várkert Bazár, Marczi

Trafó, Várkert Bazár, Marczibányi tér, Klebelsberg Kultúrkúria

Óriási meglepetések nincsenek, az intézmények láthatóan igyekeznek korrekten tájékoztatni a közönségüket.
 
A Müpa tájékoztatása

A Müpa tájékoztatása

Magyarország kormányának döntése értelmében, a megfogalmazott iránymutatást követve a Müpa a mai naptól kezdődően – egyelőre 2020. március 31-ig – az előadásait nem tartja meg.
 
Népszava: Még nem fújják le a Sziget-csoport nyári fesztiváljait

Népszava: Még nem fújják le a Sziget-csoport nyári fesztiváljait

A lap információja szerint a nagy nyári fesztiválok szervezői abban bíznak, hogy a nyárra lecseng a pánik, így rendezvényeik megtarthatók.
 
Illusztráció: Trip hajó

A TRIP Hajó visszavágná a nézők számát

Mielőtt belemennénk: a mai Beck Zoli – A nemzedék nélküli ember című előadás elmarad. Hogy mi lesz a többivel, arra két ötlete is van a legénységnek, mindemellett azt is megígérték, hogy minden elmaradt eseményt pótolnak.
 
 
Ha a Dürerbe vagy az A38-ra volt jegyed...

Ha a Dürerbe, az Akváriumba vagy az A38-ra volt jegyed...

A Dürer Kert március 31-ig tervezett koncertjei elmaradnak, vagy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. Az A38 március 14-ig jelölte az elhalasztott koncerteket, utána mi sem tudjuk, mi van. Az Akváriumban mindent lemondtak, de a bisztró és a terasz üzemel.
 
Megtartják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Elhalasztják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Egyre másra érkeznek a hírek, hogy hol, ki és mit mond le, reggel mindezekkel egy pont ellentétes közleményt hoztunk a fenti két koncerttel kapcsolatban. Azóta azonban változott a helyzet, nem is kicsit.
 
A Tankcsapda is lemondta a koncertjeit

A Tankcsapda is lemondta két külföldi koncertjét

A debreceni zenekar kassai és salzburgi koncertjeit volt kénytelen lemondani a kinti hatóságokkal történt egyeztetés után.
 
A hazai fesztiválszezont is utolérheti a járvány

A hazai fesztiválszezont is utolérheti a járvány

A Menedzsmentfórum című, elsősorban gazdasági kérdésekkel foglalkozó portál a Sziget Fesztivál szervezőit faggatta a kialakult helyzetről.
 
Fotó: Livesounds Agency

A Sons Of Apollo nem jön a Barba Negrába – a turnét a járvány miatt törölték

A Sons Of Apollo sajnálattal jelentette be, hogy az elmúlt hetekben kialakult helyzetet mérlegelve úgy döntöttek: nincs más választásuk, mint leállítani a nemrég telt házas németországi koncertekkel indult európai turnéjukat, amely márciusban Budapest mellett többek között...
 
A fotó illusztráció ( forrás: New Straits Times)

Töröltek egy-egy koncertet az Akváriumban és a Bánkitó Fesztiválon

Lemondta nyári fellépését a Wolf Parade a Bánkitó Fesztiválon a koronavírus miatt. A kanadai indie rockot játszó együttes azzal indokolta döntését, hogy felelőtlenségnek érzik, ha esetleg hordozóként körbeviszik a betegséget turnéjuk egyes állomásain – írja a 24.hu.
 
A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul...

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Viva La Rock! Pünkösdvasárnap Budapesten koncertezik Marco Mendoza

Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Ted Nugent, Bill Ward, Journey – csak néhány jól csengő név a változatos, 1989 óta tartó karrierből. Marco Mendoza nevével egészen biztosan találkoztak már a rock és a hard rock műfajok hazai kedvelői. Szeret visszajárni hazánkba, szólóban már kilencedik alkalommal tér vissza...

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó kategóriában is várták a pályaműveket.
Új koncertek